Du er her

Spinning på Skullerud til halv pris

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vi har igjen noen ganske få restplasser på den ordinære spinningen på Skullerud, så nå kan du spinne 4. januar til 29. mars 2022 til halv pris.

Hver tirsdag kl. 18.30 - 20.00 blir det intervaller med instruktør Frank Thommesen, egenandelen fram til 29. mars er 450 kroner.

Alle medlemmer i klubben kan melde seg på, både syklister, triatleter, løpere og helt utrente nybegynnere vil ha nytte av dette, påmeldingen skjer via Rubic her: https://app.rubic.no/Public/Events/2856

På denne siden finner du mer info om stedet:  https://www.skullerudsportsenter.no/

Det er gratis parkering, bilens registreringsnummer registreres i resepsjonen.

Det er Technogym spinningsykler med wattmåler. I tillegg måler syklene hjertefrekvens , tråkkfrekvens, distanse og kalorier gjennom hele økten. Resultatene vises på sykkelkonsollen, lagres i treningsbiblioteket og kan vises for hele gruppen via wi-fi dersom ønskelig. For at du skal nyttiggjøre deg systemet må hver enkelt deltager laste ned Skullerud Sport Senter-appen og opprette en bruker.

Du kjøper en fast plass på en sykkel i disse månedene frem til mars, og egenandelen er på en restplass er bare 450 kroner. Klubben subsidierer dette tilbudet med forbehold om at alle deltakere gjør sin dugnadsplikt. De som ikke har stilt på dugnad for klubben i løpet av 2022, vil bli etterfakturert restbeløpet.

Ønsker du å trene mer enn spinning på senteret må du ha medlemsskap eller du kan kjøpe drop-inbillett til rabattert pris.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen