Du er her

Rye 15 vant Tyrifjorden rundt

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 15 kjørte 5.juni sitt siste oppkjøringsritt foran den store styrkeprøven Trondheim - Oslo. Det var Tyrifjorden rundt, et ritt med start og mål i Sandvika på 142 km og ca 1500 høydemeter.

Lagkaptein Frank Thommessen skriver:

"Vi skulle åpne hardt fra start og ta med oss god fart etter Liertoppen. Dette fungerte meget godt og selv om det kunne virke i overkant for enkelte så leverte laget som enhet meget godt på denne strekningen.
Vi skulle rotere godt i laget slik at rotasjonen på halen også kom til sin rett. Dette fungerte også meget godt. Det var også denne gangen 2 ryttere som ikke gjorde som avtalt på dette punktet.
Vi kjørte sterkt i mellompartiet i rittet og kanskje kjørte vi litt for hardt. Det gjelder da spesielt bakkene hvor det å ligge på halen kan oppfattes som meget krevende. Vi kunne utmerket godt ha kjørt dette rittet uten hale men grunnen til at vi gjør det er for å trene inn/ut av rulla på Trondheim - Oslo.
Vi skulle kjøre Sundvolden - Sollihøgda hardere enn vanlige bakker og det gjorde vi til dels. Vi måtte justere litt på dette da rulla sprakk opp og halen sleit veldig til tider. På dette tidspunktet begynte en del å gå tom for drikke i varmen og det er kritisk i den varmen vi hadde i går. Lagkamerater sto frem og sørget for at alle som trengte det fikk drikke. Samarbeide i ekte Rye ånd!"

Det endte med seier til Rye 15 i lagkonkurransen, på tiden 3 timer 58 minutter. De vant med 12 min 18 sek og det står det respekt av. Gratulerer med seieren!

Nå har laget i underkant av 2 uker på å finpusse form og gjøre seg klare til dyst fra Trondheim.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen