Du er her

Vil du vite mer om å være frivillig i Styrkeprøven?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vil du vite mer om å være frivillig i Styrkeprøven?

Eller skal du sykle selv, og har en samboer, bror, søster, mor, far, sønn, datter, venn, nabo, bestemor eller kollega som kanskje vil stille opp? 

Eller kunne du tenke deg å ha Styrkeprøven som et hårete treningsmål for ... la oss si ... 2025, og vil oppleve stemingen på nært hold i 2024?

Skaff deg verdifull erfaring, kom på informasjonsmøte for frivillige!

Vi serverer noe å bite i og drikke og forteller om hvordan vi driver Styrkeprøven i dag og hvilke oppgaver vi trenger hjelp til.

Å være frivillig kan gi deg et annen innsyn i sykling enn du hadde. Du er tett på det som skjer, og du bidrar til et godt og vellykket arrangementet. Det er en god følelse når du vet at innsatsen din gjør en forskjell, og at den blir satt pris på både av deltagere og oss andre du jobber sammen med. Det kan også være veldig sosialt å gjøre frivillig innsats, og du oppdager kanskje nye, gode sider ved deg selv som du ikke visste at du hadde?

Det er mange grunner til at man velger å være frivillig på Styrkeprøven. Du har kanskje hadde gode opplevelser i Styrkeprøven selv og ønsker å gi noe tilbake. Andre ønsker seg kanskje en attest de kan legge ved CV-en sin eller noe positivt de snakke om på et jobbintervju, og andre igjen ønsker å bidra til noe de syns er viktig og møte kjente.

 14 dager senere går Jotunheimen Rundt, og er du interessert i å bidra der så er du også velkommen.

Det blir et informasjonsmøte for frivillige i kommunegården i Sandvika i 8. november kl 19.00. Adressen er Arnold Haukelands plass 10, 1338 Sandvika. Dit er det lett å komme med tog, og det er også gode parkeringsmuligheter. Vi vil fortelle om hvordan vi driver Styrkeprøven i dag, hvilke oppgare vi trenger hjelp til og hva vi tilbyr våre frivillige og hva vi forventer fra dem.

Siden det vil være noe servering under møtet er det fint hvis du sier fra at du kommer. Send oss en e-post til post@styrkeproven.no. Det gjelder også hvis du er interessert, men ikke kan komme på møtet, send oss en e-post eller ring oss på 993 39 750.

Hilsen oss i Styrkeprøven

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen