Du er her

Maratonspinning lørdag 9. desember

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Det blir tre timers spinning-maraton med Rye 15 på Skullerund sportssenter lørdag 9. desember kl.09.30-12.30, og det er noen få plasser igjen!

Alle kan melde seg på, og prisen er bare 100 kroner. (Har du allerede meldt deg på gjennom Rye 15, trenger du ikke melde deg på flere ganger.)

På denne siden finner du mer info om stedet:  https://www.skullerudsportsenter.no/

Det er gratis parkering dersom du registrerer bilens registreringsnummer i resepsjonen. I garderobene er det skap hvor du bør ha med en liten hengelås.

Det er Technogym spinningsykler med wattmåler. I tillegg måler syklene hjertefrekvens , tråkkfrekvens, distanse og kalorier gjennom hele økten. Resultatene vises på sykkelkonsollen, lagres i treningsbiblioteket og kan vises for hele gruppen via wi-fi dersom ønskelig. For at du skal nyttiggjøre deg systemet må hver enkelt deltager laste ned Skullerud Sport Senter-appen og opprette en bruker.
 
Det vil være stor etterspørsel etter disse syklene så sørg for at du er tidlig ute med å booke deg en sykkel og betale. For at alle som ønsker det skal få plass, vil de som reserverer plass uten å betale bli strøket av listen etter én dag slik at noen andre får sjansen til å reservere plassen.
 
NB! Denne påmeldingen gjelder KUN lørdag 9.12.

Førstemann til mølla!

Meld deg på her:

https://app.rubic.no/Public/Events/17637

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen