Du er her

Hvordan bli best mulig på 19 mil.

Runar Brocks bilde

Hei, jeg gjerne forsøke en diskusjon på hvordan vi som lag kan bli best mulig på 5 timers ritt. Og hvordan vi bør trene (som lag) for å få dette til. Alle har vi andre forhold å ta hensyn til, så jeg kan kjenne meg igjen i at det er vanskelig å delta på alt laget gjør.

Jeg tror det er en del deltakere av vårt lag, som trener mye på egenhånd, og ikke ønsker å være med laget 3 ganger i uka.

Hvis dette er riktig, kan noen gi tilbakemelding på hva de anser som et minimum av deltakelse på fellestrening for å få til et lag som jobber bra?

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Rune Johansens bilde

Hei Runar.

 

Bra tema!

Jeg for min del mener at så sant folk trener det de trenger for å være fit for oppgaven, så er det ikke så viktig hvor mange treninger man er med på men hvilke typer treninger... Det er vel mer viktig å få vært med på så mange rulletreninger som mulig, enn å være med på f.eks bakkeintervallene. Dette selvsagt forutsatt at man tar bakkeintervallene på egenhånd. På de lange rolige turene mener jeg også at de kan man like godt kjøre på egenhånd så sant vi ikke kjører rulle på disse. Problemet med de lange rolige turene med laget for min del, er at de går ofte fortere enn jeg ønsker å kjøre på rolige langturer. Jeg har vel fått frem dette synspunktet på endel treninger og jeg synes også vi har blitt flinkere til å kjøre ROLIG når vi skal det. Jeg synes forøvrig at vi har hatt noen sinnsykt bra ruller på treningene i det siste, vi var vel kanskje litt tilbake til gamle synder på rittet på fredag men noe må vi jo ha å jobbe med fremover også....

Mvh Rune

Josef Alfons Nolls bilde

 Helt enig med Rune: Det er viktigst å være med på teknikktrening og på noen ritt, fordi da lærer man å kjøre sammen.

Når det gjelder bakketrening, så er det ja en motivasjon til å konkurrere med andre. Jeg presser meg litt ekstra.

Rolig langturer derimot, hmmm... ser mitt innlegg på "treningsform og individuell trening"

Hilsen Josef "el falco" (titelen som jeg fikk fra Glenn) 
 

Josef Noll, "el falco", m: 9083 8066, e: josef@jnoll.net