Du er her

Ny styrke i L-40

Runar Brocks bilde

Ryes L-40 lag stilte til start på Randfjorden siste helg. 22 sterke ryttere dro avgårde, fast bestemt på å gjøre et godt ritt. God konsentrasjon og hensynsfull kjøring i laget, skapte en meget god tid: 3,54,11

Dette gav oss en fjerde plass i lagkonkurransen, 14 minutter bak vinneren, Rye 15.

Laget har nå mange sterke ryttere, dette hever nivået og gir gode utsikter til årets hovemål som er Lillehammer Oslo den 20 juni. I lørdagen ritt viste laget veldig gode takter, ved å gjøre hverandre gode i kjedet. En viktig og god erfaring som vi bygger videre på framover.

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Willy Hugo Nordness bilde

For å se litt tallmessig på dette, så er forholdet 15 timern og Lille 40 uforandret fra sesongens 1.ritt (Enebakk) og frem til og med Randsfjorden.

15 timern kjører 1.min kjappere enn oss pr. mil, eller 6 sek kjappre pr. km,

dette burde være MEGET bra sett fra L40's synsvinkel når man tenker på at vi har minimalt med rulletrening sammen grunnet mange treninger med dårlig oppmøte.

I tillegg så kjørte vi Randsfjorden med en størrelse på rulla som vel INGEN av oss har vært i nærheten av på NOEN L40 trening eller ritt.

Dette mine L40 venner forteller meg at vi faktisk kan regne oss som meget i rute og ganske så snart klar for start på Lillehammer.

, hvorfor denne samenligningen med "vår egen" 15 timer?

Jo, siden 15 timern er å regne som Rye's gruppe 1 lag sett ut fra målestokker til andre klubber,

så mener jeg det er en passende gjeng å måle vårt nivå etter.

Når det gjelder lagkonkuransen, så tror jeg ikke gigantgjengen fra HCK og Nittedal sammens med Ottestad etter Fluberg bro hadde noen bakdeler med å være, ja nettopp, en GIGANTgjeng,

hadde de kjørt hver for seg, så hadde vi tatt dem :-)

~Fuji~