Du er her

Har du glemt noe?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vi er i ferd med å avslutte samarbeidet med Oslo Sportslager, og Milsluker'n på Ullevål stadion vil etterhvert overta utleveringen av Rye-klær.

Men, tjueto av dere har ikke hentet klærne dere har bestilt. Disse må hentes innen 1. desember på Oslo Sportslager!

Disse har klær liggende:

Trond Buksrud
Kenneth Zachariassen
Håkon Wattum
Linas Gatautis
Henrik Myhrvold
Anders Åsberg
Simen Smedsberg Kneppe
Erik Van Megen
A Eddie Seterkleiv
Rolf Jonas Eriksen
Simen Smestad
Marianne Andersen
Ingunn Foseid
Rached Ben Youssef
Robin Skjeret
Anders Fredrik
Kjersti Lunde Kvarme
Haakon Magan
Kevin Bøsei
Marius Andersen
Mats Joachim Johansen
Odd Jarle Østvik

Listen er basert på en håndskrevet lapp, så enkelte feilstavinger kan ha sneket seg inn av den grunn. Noen klær kan ha ligget der ganske lenge

Klærne må hentes innen 1. desember hos Oslo Sportslager, ellers henter vi dem, og bruker dem som premier el.l. til glede for alle. :-)

Nettbutikken vil på grunn av denne flyttingen være stengt noen dager. Vi gir beskjed straks den er åpen igjen.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Anders Åsbergs bilde

Ikke rart at så mange klær ligger uavhentet når leveringstiden er lang og man ikke får beskjed at varene endelig er tilgjengelig på OS!

Håkon Wattums bilde

Fikk aldri melding om at klærne var sendt til Oslo Sporslager.  Bestilt i april og da jeg bestilte ble det oppgitt at det var ca  4 uker leveringstid.  Siden har jeg etterlyst klærne flere ganger.    Uten respons.  Siste utvei var å kreve pengene tilbake på kredittkort kjøpt da varern ikke var effektuert., Da fikk jeg melding fra Kalas om at klærne var sendt Oslo Sporslager.  Forstår ikke at leverandøren ikke kan sende en sms eller  e-mail når varen sendes til forretningen.

Håkon Wattum

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Hei,

det at kjøper ikke får beskjed når klærne er klare til henting, er en av de tingene vi har vært misfornøyd med i avtalen med Kalas, og de vil fra nå av sende melding når klærne er produsert og kan hentes hos Milsluker'n, vår nye samarbeidspartner.

De bestilte klærne som lå hos Oslo Sportslager er nå hentet av oss, da vi avsluttet samarbeidet med dem, men ta kontakt med Adrian Henriksen så er det nok fortsatt mulig å hente dem hos ham.

Hilsen Inger