Du er her

Spinning for alle

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Er du ikke litt lei av å alltid sitte alene på rulla i din egen stue, og ha kontakt med treningskamerater kun gjennom cyberspace? Har du ikke lyst til å ha muligheten til å svette sammen med noen andre iblant, og kjenne humøret, pågangsmotet og lysten til å presse hverandre til å jobbe litt hardere, den stemningen som ikke så lett lar seg formidle via internett?

Vi slutter ikke å snakke sammen ansikt til ansikt selv om vi har sosiale medier, og vi slutter ikke å spinne sammen selv om vi har strava.

Nå kan du derfor sikre deg en fast plass på en av våre populære faste spinningøkter, og nytt av året er at vi nå også har fått tilgang til sykler med wattmålere på mandager.

Rye har leid spinningsaler på SATS og Myrens til disse øktene. Vi stiller også med egne instruktører. Det er derfor ikke nødvendig å være medlem på noen av treningssentrene for å delta på klubbens økter.
Det er heller ikke noe krav om medlemsskap i SK Rye.

Alle Ryes spinningøkter vil følge klubbens treningsopplegg.

Mandag
19.30-21.00 Myrens sportssenter – 1,5 time – 34 sykler med wattmålere
Instruktør: Kjell Petter Bøgwald

Tirsdag
19.00-20.30 SATS Linderud – 1,5 time – 37 sykler
Instruktør: Frank Thommesen

Vi legger foreløpig opp til spinning to dager i uka, men jobber med et tilbud på torsdager også, mer informasjon om dette vil komme så snart det er klart.

Oppstart mandag 16. oktober på Myrens og tirsdag 24. oktober på Linderud.
Spinningen varer til slutten av mars 2018. Det er et opphold rundt jul, så totalt er det 22 uker med spinning.

For kr 1100 får du fast plass én dag i uken.

Vil du delta på en annen dag kan du møte opp på drop-in. Det er normalt ledige sykler – og det ser du på listen 10 minutter før spinningen starter. Vil du ha fast plass mer enn én gang så må du betale kr 1000 for hver ekstra faste plass du vil ha.

Oppmøte

Du må møte senest 5 min før timen begynner og skrive deg inn på skjema som ligger i resepsjonen i senteret. Kommer du for sent mister du din faste plass, og plassen er fri for drop-in.

Drop-in
Vi har åpnet alle spinningene for drop-in for alle som har betalt for en fast plass. Har du en fast plass så koster ikke drop-inn noe ekstra.

Ønsker du å delta på drop-inn får du se 5 min før spinningen starter om det er ledige plasser på listen i resepsjonen. Alle med fast plass skal ha skrevet seg inn senest 5 min før timen starter. Er det ledig plasser er det førstemann til mølla – også om vedkommende som hadde fast plass kommer for sent. Han/hun må da sjekke listen som alle andre som skal på drop-in.

Eventuell kansellering
Vi må ta et ørlite forbehold om at vi kan være at vi vil bli nødt til å avlyse spinningøker med for dårlig oppslutning. Beste forsikring om at det ikke vil skje er derfor at du melder deg på den eller de øktene du ønsker å delta på så snart som mulig. Ev. kansellering av en økt vil skje før oppstart, og alle som er påmeldt vil bli kontaktet og betalingen refundert. Siden vi i år bare legger opp til to økter (foreløpig) er det liten sjanse for kansellering.

(Bildet er fra SK Ryes spinning med Gunn Rita Dahle tidligere i år, da det var kamp om spinningsyklene og enkelte måtte stå utenfor, med nesen trykket flat mot vinduet og misunnelige blikk på de som tråkket i vei der inne.
Forsikre deg om at det ikke blir deg som må stå utenfor, meld deg på til en fast plass med det samme!)

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Øyvind Sørgjerds bilde

Fikk ikke opp noe betalingsvindu eller noen link til betaling i mailbekreftelsen, betaler etter at det er bekreftet at det er mange nok?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Hmm, det var rart, jeg skal sjekke.

Dere som blir med på spinningen på mandager på Myrens sportsenter, har mulighet til å registrere egen wattdata dersom dere har følgende app: Body Bike. Den kan lastes ned gratis til android og iphone mobiler.