Du er her

Følg Rye 15 LIVE

Erik Øystein Johansens bilde

Bilde tatt av Atle JohnsenFølg Sk Rye sitt 15-timerslag LIVE fra Trondheim til Oslo i sin jakt på å sette ny rekord for laget med 14 timer 40 minutter i Den Store Styrkeprøven. Det meget ambisiøse målet er å komme på pallen i lagkonkurransen! Sk Rye 15 starter kl.06:40 ferden fra bartebyen ned til tigerstaden.

 

Vi takker Hyundai for sin støtte til laget. Uten dem ville ikke årets ambisiøse satsing i Trondheim-Oslo vært gjennomførbar.

Hyundai sponser Rye 15

Denne artikkelen vil bli fortløpende oppdatert med kommentarer etter start lørdag morgen 06:40. Få med deg lagets opplevelser underveis i 540 km til Oslo;  passeringer, punkteringer, hvordan de ligger an i forhold til de argeste konkurrenter m.m.

Hvis båndbredden tillater det vil det også bli ferske bilder og videoklipp!

Bilde tatt av Atle Johnsen

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Erik Øystein Johansens bilde

Se lagene live i lagkonkurransen på GPS på arrangørens hjemmesider her.

Erik Øystein Johansens bilde

Hyundai sponser Rye 15Dette er Rye 15 sin første oppdatering underveis i herlig solskinn.
Biler er lastet opp med kasser og sekker er pakket og ikke minst alle hjulene som må til får å følge et lag nedover dalen.

 

Her noen harde fakta for et lag på 30 mann:
-45 l cola
-60 l maxim
-60 l vann
-30 l kaffe-cola
-30 l litago
-100 barer
-100 gel
-100 bananer
+++

 

Legge merke til Rye 15 sitt nye "våpen" i slaget til Tigerstaden, vår nye langesykkel kan ses til venstre i bilen sunket ned i alt stæsj!

 

Vi har nå passert Hamar og kjørt strekket mellom Hammar og Morskogen. OBS: Etter at man kjører ut av Stange er det en stygg innsnevring ved en byggeplass i tillegg til at veien er grusbelagt.

 

Hilsen Erik
Rye 15

Inger Birgitte Toveruds bilde

Første langing er unnagjort, det gikk helt supert!  Det har vært regn fram til Oppdal, men nå er det tørre veier og det blir varmere.  Jeg har hørt at det er varmt etter fjellet.  Vi gleder oss (-:

Inger Birgitte Toveruds bilde

SK Rye XP 08.17 (2.17)

CK Victoria 08.31 (2.21)

Zoncolan 08.51 (2.16)

Team Jæren 09.03 (2.38)

BOC & Co 09.04 (2.34)

TVK 09.05 (2.45)

SK Rye 2 09.17  (2.37)

Inger Birgitte Toveruds bilde

Zoncolan har hatt en massevelt!  Vi håper at alt står bra til med rytterne som gikk i bakken og at de kan fortsette.  Sist da vi passerte dem var de 14 ryttere.  Dette blir spennende!

Inger Birgitte Toveruds bilde

Rye 15 kjører etter rapportene veldig bra og nå har også været kommet seg på rytternes side!  4 ryttere har måttet slippe feltet så det er nå 26stk som fortsetter ferden mot Oslo.  Har desverre ikke navnene på de 4 som har sluppet.

Erik Øystein Johansens bilde

Vi ligger likt med BOC! Team Jæren ligger 7 min bak. Det er disse lagene som kjemper om 4.plassen. Dette blir spennende! Følge med!

 

Hilsen Erik

Erik Øystein Johansens bilde

Da er siste kassestoppen til Rye 15 unnagjort og vi skal gi alt inn til Tigerstaden. Etter stoppen så ligger vi 2min 30sek bak BOC og Co, men gutta er hete på å jobbe dette inn igjen og dra forbi. Team Jæren saker bakover.

Neste stopp og oppdatering blir på Stange!

Erik Øystein Johansens bilde

Siste gjennomførte langing ble flyttet fra Stange til Bekkelaget siden rittraseen overraskende nok er blitt flyttet dit. Nok en forandring fra 2008 som ikke står dokumentert, men dette gav oss muligheten til å flytte sykkellangingen til mye bedre bakke.

 

Gutta fikk litt overraskelsesmat -pizza- og det ser ut til å ha falt i smak. De kjører på og passerte Bekkelaget 17:37. Dette er ca. 12 min foran skjemaet til 14:40. Vi ligger hele tiden og kniver med BOC & Co som nå ligger 2 min bak oss. Team Jæren ser ut til å ha fått opp dampen igjen og holder seg på 10 min bak Rye 15.

 

Følgende ryttere har sluppet Rye 15:
-Jan Henrik
-Ole Andreas
-Stian
-Thorstein
-Fred
-Henning
Stor takk til alle sammen. De har alle gjort en kjempejobb for laget så lenge det rakk!

 

Neste langing blir på Minnesund ca.19:15.