Du er her

Øyeren rundt eller ut i skogen?

Håvar Kvisbergliens bilde
Forum: 

Til min store overraskelse så oppdaget jeg i fjor at veldig mange trakk ut i skogene etter styrkeprøven. Hva dette kommer av vet jeg ikke, men at det frister så fantastisk med tørre støvete stier isteden for kongeforholdene som nå kommer på landeveien er for meg uforståelig.

Hadde en liten prat med sjefen (Bjørn) i går og luftet noen tanker om satsning frem mot Øyeren rundt. Det at det er nok ryttere i Rye til å opprettholde en bra treningsgruppe året rundt er det ingen tvil om. Mange av oss drar på ferie, men ikke på samme tid! Hadde håpet at vi ihvertfall fikk til en kjernegruppe som vil holde stimen oppe fremover!! Som jeg har skrevet andre steder så er det stor inspirasjon og ikke minst hyggelig å blande lagene litt. Håper vi kan få til dette!

Jon-Ivar Lunds bilde

Jeg er vel egentlig med på det, men kommer til å legge større vekt på turer i skogen og styrketrening etter hvert som det nærmer seg høsten. Kiloene jeg ikke hadde råd til å miste har rast av så nå er det på tide å bygge muskler slik at jeg slipper å skifte ut hele garderoben.

Linux Registered User # 195305

Vidar Gårdsvolls bilde

Jeg er gjerne med på landeveissykling fremover, er dessverre bortreist når Øyeren Rundt går av stabelen, men er helt klart med å trener frem til det uansett. Jeg skal trene både landevei og terreng, og er derfor gjerne med på noen langturer, men da med start litt senere enn 0900 og kanskje ikke fra Kjeller;)

 

Jeg er også med på landeveissykling fremover og sier meg enig med Vidar. Gjerne et annet startsted enn Kjeller og litt senere enn 09.00. Er ikke alle syklister som er A-menneske ;)

Terje Tuftelands bilde

 Jeg tar en Ole Brum og sier ja takk til begge deler og blir med så langt det lar seg gjøre :-)

Etter å ha spist flerfoldige kilo med asfaltstøv så er det fristene å bytte menyen til støv fra stier og skogsbilveier. Foretrekker også illsinte elger istedenfor hjernedøde bilførere :-)

 

Marius Ronheim Heiers bilde

Jeg sykler nesten ikke på traktor. Sykler hver dag uansett mandager. Kanskje det blir anderledes når jeg blir pappa om noen uker men. haha.

Lars Olav Skårbergs bilde

Du burde prøve traktorsykling, Marius! 

 

Ingen bilister som bruker hornet og spylervæske for å få syklistene av veien. Terrengrittene står i kø utover høsten! Og for et fantastisk syn når "17-maitoget på 50 syklister i Rye-bunad går oppover Maridalen på tirsdagsrunden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lars Olav

Marius Ronheim Heiers bilde

Haha kult bilde. Jeg har møtt gjengen et par ganger når jeg har sykla i Maridalen. Bråker nesten like mye som et lagtempotog. Jeg tenkte å kjøre litt MTB neste år. Trenger en sykkel til å dra barnehengeren med. Da kan ikke madammen nekte for enda mere utstyr. :)

Jeg har vist også blitt en slik som føler en viss dragning mot bark, kongler og grus. Før sa jeg at man burde asfaltere alle veiene i Nordmarka, men har endret litt mening. Var ute på årets første MTB-tur i dag, og det var jo veldig moro :-)

Men bortsett i fra litt gruskjøring (er ikke fan av tørrlagte bekkeløp og trillestier) på Grenserittet og Birken håper jeg på mange turer med racer'n i sommer. 

Så jeg er med på treninger når det måtte passe, og stiller til start i Øyeren. 

Martin Olafsens bilde

Blir svært gjerne med dersom jeg ikke er på jobb. Litt ensomt å sykle alene mye av sensommeren og høsten.

Svein Erik Tverlis bilde

Hei

Lille 30 planlegger treningstur søndag 28. juni. Oppmøte i Hvervenbukta kl 10, kursen settes sørover mot Son/Moss. Dere er hjertelig velkommen til å være med!

Hilsen Svein Erik

Marius Ronheim Heiers bilde

Det er bare å henge seg med til torsdag.

http://www.sportsklubbenrye.no/node/10636

Stian Gjones bilde

JEG ER MED PÅ TRENING TORSDAG=).

Vennlig hilsen
Stian Gjone

Marius Ronheim Heiers bilde

Det var egentlig forrige uke. Men det blir bakkedrag i Grefsenkollen denne torsdagen også. Møtes i bakken ca kl 18.

Vi var 2 stk fra Rye 17 på treningen til 15timern søndag. En gruppe på 12-13 mann ble vi og kjørte Roa-Maura runden ca 12 mil. Det ble ikke kjørt rulle, vi byttet på å dra hvert 10-20 minutt. Koselig tur der man greit kan prate endel med hverandre så lenge du ikke ligger i front og drar. Jeg blir å se på noen av søndagsturene utover sommern-høsten, hadde vært hyggelig og sett noen kjente aniskter også. Vurderer du å dra på søndagstur, ikke nøl, sleng deg på.

God sommer alle sammen, det har vært en glede å trene med dere!

-glenn-