Du er her

Kom og tren med oss

Jürgen Harms bilde
Forum: 

En del ryttere fra Rye 15 skal delta i Jotunheimen rundt i år og da gjelder det å holde formen ved like i minst to uker til.

Derfor har vi lagt ut en del fellestreninger som er lagt ut på treningskalenderen fremover. Det er alt fra rolige langturer til bakkedrag. De rolige langturene vi hadde den senere tiden var faktisk svært rolige og burde passe for mange ryttere som har trent mot og kjørt DSS. Når det gjelder bakkedrag er det jo ikke farlig å være med heller. Har man ikke dagen eller er man ikke helt på nivå med de sprekeste kommer man bare ikke fult så langt opp i bakken ... Møtt gjerne opp i god tid og ta gjerne kontakt med kapteinen før treningen.

Vær med og ta vare på den formen du har jobbet så hardt for på våren og bli kjent med noen hyggeligge mennesker underveis!

Kom og tren med oss da vel!

Jürgen

PS.: Til dere som er helt nye: det kommer felles turer på dette forumet senere på sommeren. Disse vil kjøres enda roligere og kan være bedre egnet for folk som er nysgjerrig og vil se hvordan det er å kjøre med et lag.