Du er her

Klubbemesterskapet – årets høydepunkt?

I gamle dager da det var langt mellom arrangementene og det gikk med dager til reise fram og tilbake, ble klubbmesterskap sett på som en arena hvor alle klubbens medlemmer deltok.

Arrangementet ble fulgt med stor interesse og resultatene ble studert og kommentert. Klubbene var små og oversiktlige og ”alle kjente alle”.  I Rye ble resultatene publisert i ”Rye-posten”; klubbens medlemsblad som kom ut med noen utgaver i året.

 

Som leder av klubben i en helt ny tid ser jeg klubbmesterskapet som en anledning til å møte klubbmedlemmer på flere plan: I edel kappestrid i en eller flere grener. I passiar med andre som er ute i samme ærend før og etter ritt og løp. Bli kjent med flere medlemmer i klubben som har samme interesser som deg. Treffe medlemmer av klubben som står bak arrangementene. De har ofte erfaringer og tips det er vel verdt å lytte til.

 

Av de nye medlemmene jeg har snakket med de senere årene, hører jeg ofte at de er veldig fornøyd med måten de blir tatt imot på når de møter på treninger og samlinger. Jeg er ganske sikker på at du vil møte det samme gode humøret, den ujålete stilen, hjelpsomheten og vennligheten dersom du møter på klubbmesterskapet.  Resultatene er selvfølgelig viktige. Viktigere for meg som leder er at de som deltar, ser på eller arrangerer klubbmesterskapet ser tilbake på konkurransene med glede og lyst til å knytte seg enda sterkere til klubben de er medlem av; Sk Rye. På den måten vokser idrettens idealer fram: Kameratskap og samhold gjennom friluftsliv og idrett.

 

Klubbmesterskapet fortjener stor deltakelse. Det bør være et sted hvor mange medlemmer setter hverandre stevne.

 

Meld deg på, da vel!

 

Med sportslig hilsen
Lars Åge Hjelseth
Leder Sk Rye

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese