Du er her

Forumet

Juro Bartulovics bilde
Forum: 

Hei rye medlemer.

Jeg lurer fælt på hvorfor rye sitt forum har kategorisert forumet sitt så mye? Og lukket noen av de itilegg, hva er det express gutta sier til hverandre vi andre ikke får lov til å vite for eks.

Noen som vet grunnen til denne måten å kjøre et forum på? Jeg er ny her og vil ikke virke som en bråkjekk kar men jeg ser allerede nå at det er altfor lite folk på dette forumet, skyldes kanskje denne måten forumet er lagt opp på?

Willy Hugo Nordness bilde

Tjaa, det første spørsmålet kan muligens denne personen svare på(?)

http://www.sportsklubbenrye.no/user/11118 

 

De som er lukket føler vel at de bytter info som ikke bør komme ut av en eller annen grund, sikkert litt pussig når mesteparten av info'n går pr mail hos de fleste grupper mener jeg ..

Ellers så tror jeg at folk som driver å sykler litt er særdeles lite talefør, det ser ut som de aller fleste forum både via klubber og ellers stort sett ligger brakk mesteparten av året, se på SV feks!!

Mulig at det rett og slett er svært liten interesse?

~Fuji~

Juro Bartulovics bilde

Ja du sier vel kanskje noe der. Jeg tenkte vel bare at siden Rye er et av landets beste sykkelklubber så regnet med at de ville være litt mer aktive på forumet også :P Men ja det virker som syklister generelt gir **** i forumet og heller tar det på asfalten.

Jon-Ivar Lunds bilde

Selv om jeg ikke liker det, har jeg en viss forståelse for at informasjon om trening, kosthold, taktikk, strategi, osv for de vasseste lagene ikke bør være fritt tilgjengelig for andre klubber. All info i de åpne forumene blir lagret av diverse søkemotorer til evig tid og er dermed fritt tilgjengelig for alle med usensurert tilgang til internett. Informasjon som postes til de lukkede forumene er svært vanskelig (men ikke umulig)  å få tilgang til for utenforstående.

Når det gjelder trafikken på forumet så tar det litt av når snøen forsvinner.

Linux Registered User # 195305

Willy Hugo Nordness bilde

Du har nok et poeng der Mr.Lund selv om lagene i Rye bruker mail ekstremt mye i stedet for forumet !!

Har selv stusset litt over folk når de ikke har fått med seg et eller annet,

og man spør om de ikke har sjekket forumet,

da kan gjerne svare at de sjekker forumet noen ganger før Styrkeprøven that's it !!

Manglende interesse?

~Fuji~