Du er her

Zipp808

Hei gutter,

 

Det kjennes lenge siden jeg trente med dere og sist sommer som servicemannskap på DSSP. Jeg håper dere trener bra og at dere har funnet en måte som gjør at dere klarer å finne minuttene som gjør at Rye Expressen etter hvert kan ta tilbake rekorden på DSSP.

 

For min del er det blitt lite og deretter mindre sykling siden 2008, det hender jeg drømmer og kjenner suget og tenker på adrenalinet jeg fikk av å sykle med Rye Expressen. Det blir nok en stund til jeg kan gjøre noe aktivt som dere tøffinger da jeg ikke klarer å finne timene eller ønsker akkurat nå å prioritere.

 

Dermed har jeg et part lekre zipp808 som har kjørt ca 400 km i 2008 som ønsker å komme seg ut på veien. Jeg er sikker på at det er noen av dere som også tenker på å kjøpe et sett og da kan dere gjerne titte på mine. De er satt opp med shimano boss og tubular, dersom du har lyst til å vite mer om dem og om liming er noe herk er det bare å ta kontakt. Liming er for øvrig ikke noe herk og når man er vant til det er det så smidig som bare det å bytte dekk.

 

Ta kontakt på email: william.ambrose1@gmail.com om du er interessert.

 

 

Lykke til til sommeren, jeg satser på å kjøre servicebil, spise godteri og tenke på hvor fort dere kjører i 2010 også.

 

mvh

William