Du er her

Lisens - burde jeg ha fått faktura nå eller?

Rune Hellems bilde
Forum: 

22 mars fikk jeg bekreftelsesmail fra klubben

*** Status ***
Din bestilling er fullført

Enda ikke fått noen mail fra NCF, er jeg litt stressa og må bare innse at jeg må smøre meg med litt mer tålmodighet, eller burde jeg ha mottatt faktura?

R.

Erik Baardsgaards bilde

Hei Rune,

Faktruaen ble sendt til deg 16. mars. Det hender mailen havner i spam filteret (gmail pleier å legge denne i spam folderen).  Jeg har sendet en ny faktura til deg, så følg med i spam folderen :)

Erik

Ståle Bergs bilde

Hei,

Dere kan selv sjekke status på din lisensbestilling:

http://www.sportsklubbenrye.no/node/11371/sb_paa/paaliste

Dersom status er "Din bestilling er fullført", betyr dette at faktura er sendt fra NCF og du må sjekke søppelposten din.

Torkjell Skomedals bilde

Det stemmer som Erik sier at den mailen litt for lett havner i spamfilteret.

 

Jeg fikk den heller ikke i fjor (fjernet spamfilteret nå) men gikk inn på personligprofil.idrett.no/, der lå det da nok info til å betale.

 

Jon-Ivar Lunds bilde

Jeg kan bidra med litt statistikk.....

Ønske om lisens sendt til klubb: 1/2

Lisens bestilt gjennom klubben: 9/2

Din bestilling er fullført: 22/2

Faktura for utøverlisens fra NCF: 22/2

Så med mindre NCF tok tidlig påskeferie burde du ha mottatt fakturaen kort tid etter bekreftelsesmail fra klubben. Mail med fakturaopplysninger fra NCF sendte spamassassin rett i junkbøtta så det tok noen dager før jeg fant den blant fire millioner tilbud på viagra og diverse mail fra nevøen til tanta til bestemora til presidenten av Nigeria.

 

 

 

 

 

 

Linux Registered User # 195305

Juro Bartulovics bilde

Jeg har motatt en faktura på min idrett, men der står det kun konto nr og kid nr. Hvorfor er det ingen bekreftelse på summen man skal betale? Har seg slik at jeg også leverte den inn på frist dagen men de så ikke detta før lenge etter. Så vet ikke om jeg må legge til de 1000kr ...

Erik Baardsgaards bilde

Hei Juro,

Du har vært registrert med lisens for en annen klubb tidligere, derfor har din bestilling tatt litt tid. Du skal nå ha mottatt en mail med faktura. Sjekk spam folder!!

Erik

Jeg har mottatt faktura og betalt den. Jeg er mest spent på hva som så skjer. Får man noen bekreftelse eller har jeg glemt å skrive ut en eller annen onlinekvittering?

Erik Baardsgaards bilde

Fremgangsmåten står her: http://sportsklubbenrye.no/node/11371

 

5. Når innbetalingen er registrert hos NCF kan du selv skrive ut lisensen via "Min Idrett" siden som ligger her: http://minidrett.nif.no

 

Erik

Christopher Jonassens bilde

Jeg har heller ikke fått noe faktura. Registrerte meg for en god stund siden!

Erik Baardsgaards bilde

Fakturaen ble sendt til deg 25. mars. Det hender mailen havner i spam filteret (gmail pleier å legge denne i spam folderen).  Jeg har sendet en ny faktura til deg, så følg med i spam folderen :)
Erik

Willy Hugo Nordness bilde

Fakturaen kom vel egentlig fortere enn "svinnt" her, problemet ligger vel når man eventuellt skal skrive ut lisensen ............... da må man innom siden til "minidrett.no" og kommer da til en rotete side der ingen info er å finne om noe som helst !!! Blir nok ikke utskrift i år heller !!!

~Fuji~

Rune Hellems bilde

Enig med deg at det absolutt ikke er intuitivt hvordan man finner lisensen, men etter litt prøving og feiling så er oppskriften som følger

  • Når du er logget på, velg "Personlige opplysninger"
  • Under "Funksjoner" så har du en rad "Utøver". Den datoen forvirret meg i første omgang, men det er altså der du skal velge "Vis funksjon/lisens" Klikker du der så får du frem lisensen din, du kan da vise lisensen, så klikke på skriv ut som gir deg printervennlig format hvorpå du endelig da kan skrive ut papirbiten

 

Eirik Olsens bilde

Mitt problem var at ingenting i Minidrett.no tydet på at jeg drev med sykling. Årsaken viste seg å være at jeg, uten å vite det, hadde 2 profiler der. Om du mistenker at dette kan stemme, bruk "Glemt Passord" - funksjonen her https://minidrett.nif.no/Login/RetrievePassword. Jeg fikk ihvertfall 2 svar da jeg prøvde.. En mail til support@idrettsforbundet.no fikset en sammenslåing i løpet av en times tid.