Du er her

Bergen Triathlon - Gratulerer Frank!

Jonas Sundets bilde
Forum: 

Frank på vei inn til målLa oss gratulere Frank Denis Kristiansen med overlegen seier i Bergen Triathlon på tiden 9:39:45 og andreplassen gikk til Rye 17's Lars Haugvad på tiden 10:57:25 og Oslofjord kollega Joachim Reitan på tredjeplass 11:14:20. På sjetteplass finner vi Rye 17 lagkamerat, Kenneth Busch,  med 3 blant de 6 beste har Rye hevdet seg godt. Ellers kan det nevnes at det var en flott dag i Bergen, til tross sterk vind og kulingkast (808 var kanskje ikke et åpenbart hjulvalg, Frank ;-)  uten at det ble en stor hindring). Deltagernivået var på rundt 110-120 startende, men på grunn av værforholdene ble det nok mange som brøt. BRA INNSATS!

Hilsen Jonas

 

Per Christian Dæhlins bilde

Gratulerer Frank D., Lars og Kenneth.

Lars forbedret resultatet fra 2009 med neste en time og endte på 10:57. Det hadde holdt til en anneplass i fjor også. Kenneth slo av 48 minutter fra fjordåret og gjennomførte på 11:52.

Det er utrolig bra jobbet. Nå er det bare å glede seg til Trondheim-Oslo. Regner ikke med å se dere på formutløsingøkten på tirsdag :-) med mindre dere blir med for å kjøre rolig sammen med oss før og/eller etter dragene våre.

/per chr.

PS! Hva er det Kenneth driver med på det tredje nederste bildet over?

Jonas Sundets bilde

Vel, som sagt blåste det noe helt for j#*%ig den dagen så hele målbøylen blåste over og i ekstrem glede vil jeg gjette at Kenneth så sitt snitt til bruke den som hoppeslott, men hadde vel neppe så mye krefter igjen til å hoppe som du kan se av bildene:

Jonas