Du er her

Ck Victoria vant årets Store Styrkeprøve 2010

Erik Øystein Johansens bilde

Full fart over Frya sletta etter Hundorp!Sk Rye og Rye Ekspressen gratulerer Ck Victoria med seieren i årets utgave av Den Store Styrkeprøven. Det var en flott lagprestasjon av Ck Victoria og et meget spennende løp hele veien nedover dalen. For detaljer se bloggen her.

Vi gleder oss nå til neste års styrkeprøve og lover å komme sterkere tilbake. Vi ser fram til å gå ut fra Trondheim 10 minutter bak Ck Victoria og pese dem hele veien til Oslo.

 

Vi ses i 2011!!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

 

Avsender : Arve.Skaren@vital.no

 

Arve Skåren har sendt en melding via kontaktskjema

 

Hei Sykkelvenner.

 

Vil på vegne av CK Victoria takke for den enorm spennende dagen på lørdag.

 

Det ble en stor opplevelse for oss alle sammen og vil ikke minst takke Sportsklubben Rye for den mottagelsen vi fikk ved målområdet. Slik er det kun gode sportsmenn som gjør!

 

Vi ser alle frem til nye sverdslag i 2011.

 

Sykkelhilsen fra oss i CK Victoria.

Erik Øystein Johansens bilde

Denne kommentaren publiseres på vegne av Svein Haugen som har sendt den til klubben på mail. Meget hyggelig lesing og et komplement til alle i klubben.

###################################################

 

Hei,

Vi var med for 6. gang på Styrkeprøven i år og opplevde det jeg (vi) gjør hvert eneste år, nemlig å møte flokkevis med gode ambassadører for sykkelsporten. Det er helt tydelig at Rye jobber på en unik måte med medlemmene sine. Ikke bare øser dere ut på hjemmesiden masse av gode tips til oss som ikke bor i Osloområdet og dermed kan være med i klubben. Det er
ikke få gode tips vi har hentet fra dere. Dere fremstår også som ekstremt sympatiske ute på veien. Et eksempel på sportslighet er at dere i dag har som oppslag nr. 1 her på siden at dere gratulerer Victoria med seieren.

 

Jeg håper inderlig at alle klubber ser på dere og lærer hvordan en klubb skal fremstå.

 

Heia Rye :-)

 

mvh
Svein Haugen