Du er her

Marcialonga

Forum: 

Vurderer å gå Marcialonga til vinteren og lurer på om noen har tips om hvordan organisere turen. Lønner det seg / er det mest praktisk å bestille fly, transport fra og til flyplass og hotell på egenhånd eller bør man gå for en pakke? 

Takknemlig for tips! 

-JanHenrik

Erik Øystein Johansens bilde

Hei Jan Henrik,

 

Anna Lina og jeg reiste ned med Maxpulse for 5 år siden og vi var veldig fornøyde med turen og arrangør selv om det koster litt.

 

Det som jeg vil råde deg til er å få hotell i Cavalese (målgang). Det er der livet er og det er utrolig deilig å kunne gå til fots til hotellet etter målgang, ta en dusj for så å gå ut på "byen" og nyte folkefesten i en vanvittig endorfinrus...

 

Hilsen Erik ;-)

 Hejsan,

jag o ett par vänner har fixat allt själva. Hittade billiga flyg via seat24 till Milano (Ryan air flyger också dit) o bokade hotel i Moena (där starten går). Kommer hyra bil vid flygplatsen o köra till hotellet. Gjorde detsamma förra året o det funkade jättebra! Allt som allt tror jag vi hamnar runt 5.000 kr per person för 4 nätter (tors-mån) vilket är ganska mycket billigare än de organiserade resor vi har hittat iaf.

Hör av dig om du vill veta ngt mer!

Mvh Anna

 

 

Reidar Onarheim Selvigs bilde

Hei, skigruppa har reist nedover flere ganger. 

I 2003 reiste vi også med Maxpulse på 11 dager kombinert med König Ludwig Lauf i Oberammergau.

Det ble en meget godt organisert silketur fra A-Å , med bra hoteller midt i sentrum i begge byene og god forpleining.

I 95 og 00 brukte vi firma Casa Vacanze og da baserte vi oss på leiebiler.  Vil man reise litt rundt for å se kultur/prøve alpinbakker så anbefales leiebil.

Skigruppa besøkte og kan anbefale alpinbakkene i Canazei, langrennsplatået Seier Alm, bakkene i Garmisch og  Ludwig- slottene Linderhof og Neuschwanstein.  Sistenevnte ligger ca 1 times kjøring sydvest for Oberammergau og dette slottet sies å være modellen for Disneyslottet.

Forøvrig planlegger skigruppa ny tur til Tsjekkia og deltakelse i Jizerska Padesatka som går 2. helg i januar 2011.

 Vi holder god kontakt med våre venner der nede som vi ble kjent i Oberammergau i 97.

 

Skihilsen Reidar