Du er her

Video fra Øyeren Rundt 2010

Marius Jørgensens bilde
Forum: 

Rittet manglet ikke action, det skal være sikkert...
 

Jeg er i gang med å redigere videofilene jeg tok opp under rittet, og del 1 er nå klar:
Øyeren Rundt 2010 Video
 

Før jeg legger ut resten av rittet: Gikk det bra med alle?

Rolf-andré Kamsvågs bilde

 

 

Dette var underholdning for oss som ikke kunne delta, bra tiltak!

Mvh
Rolf-André

Eirik Olsens bilde

Veldig morsomt! Og imponerende kvalitet på bildet fra et kamera som må tåle seriøse mengder risting... Regner med du ikke kjører med dempegaffel ;)

 

Det var mye mer action her enn i den gruppa jeg endte opp i -ihvertfall i del 1. Jeg hadde nok havnet for langt bak i feltet da masterbilen takket for seg og måtte forsere noen små grupper før jeg endte opp i gruppe 3 eller 4 eller deromkring. Det var mye nervøs kjøring i det digre feltet og jeg så vel 2 velt før vi slapp løs..

 

Alt i alt ble det en veldig positiv opplevelse og jeg er definitivt med til neste år, men det hadde kanskje hjulpet på startavviklingen å dele inn i ulike startpuljer basert på antatt sluttid? Men hva vet vel jeg -dette var min første fellesstart.

Willy Hugo Nordness bilde

Kule filmer :-)

Han Bianchi / CK Oslofjord ryttern var rimelig utslitt når vi kjørte dere inn et stykke før mål, tror han tok heisen svært langt ned i kjeller'n for å komme inn under 3:24 ...

~Fuji~

Marius Jørgensens bilde

Hehe.. Han bet nok tenna godt sammen for å komme seg opp siste bakken ja. Hvis du ser video "del 2", circa på 2.20, så ser du at han begynner å slite skikkelig med kramper. Men han var svært aktiv tidligere i rittet, det skal han ha for :-)

Willy Hugo Nordness bilde

han plaserte seg i front / nær front fra tråkk 1 etter det jeg kunne se, disse midt i tyveårene er gjerne på hugget :-)

 

Apropos krampe, det sto en Frøy rytter i bakkene etter Yttre Enebakk, sto bøyd over racern og ropte

"dette er verdensmesterskap i kramper" hehe ..

~Fuji~

Cato Roknes bilde

Filmopptakene ble veldig bra Marius. Veldig bra bildekvalitet og overaskende stabile bilder. Når det gjelder å hjelpe andre klubbkamerater har du litt å lære. Ca 30 sek ut i film 2 er det to Rye ryttere som går i brudd sammen med han fra CK Oslofjord. DA ER DET IKKE DIN OPPGAVE Å KJØRE INN BRUDDET. Du skal du forsøke å holde igjen de andre i feltet slik at bruddet får gå.

Ellers kan jeg bekrefte at kramper ikke er noe godt.

 

Cato

 

Marius Ronheim Heiers bilde

Han Bianchi duden vinner værtfall stilprisen for Øyeren rundt. Det er helt sikkert.

Willy Hugo Nordness bilde

Mener at Andre Jonassen var en av de i det bruddet Cato ..

 

Marius, utdyp det der med "stilprisen" på han der ck oslofjord gutten :-)

~Fuji~

Marius Jørgensens bilde

Nah.. Jeg er gjerne med på en taktikkdiskusjon, og i utgangspunktet høres resonementet ditt fornuftig ut. Men på akkurat dette tidspunktet satt jeg nok med litt mer informasjon enn deg, og tok en kjapp avgjørelse i forhold til det ;-)

For det første så sleit den "grønnkledde" allerede med kramper, for det andre hadde André (som er den ene Rye-rytteren) allerede meldt om dårlig dagsform og for det tredje var ikke dette noe brudd fra tetfeltet. Loddene som fikk vekten til å tippe over var at det i tetfeltet foran oss satt omlag 7-10 ryttere, hvorav såvidt jeg kan skjønne INGEN VAR FRA RYE.

Håper jeg ikke har tråkket noen på tærne, men for meg virket det som mest fornuftig å bruke mine for dagen svært gode ben til å bidra med kjøre inn tetfeltet :-)

PS! Siste video fra rittet blir lagt ut på dagtid i morra. Jeg må bare se om jeg kan ha gjort noe annet som kan kritiseres i ettertid slik at jeg kan luke det bort først :P

Willy Hugo Nordness bilde

Det er jo mange måter å se det der på da og som Rye rytter som har kjørt for kompiser og klubben i rulle hele sesongen (som Rye ryttere flest!)

Så er det jo ikke så rart at det vil kjøres for egen person på i alle fall ETT ritt :-)

"Problemet" var vel at dere kjørte for ustrukturert i front siden vi kjørte dere inn, 

hadde dere fått sekundering ute i løypa og beskjed om at vi var på tur opp, så hadde dere muligens fått igang ei rulle som funka

og tatt avgjørelsen i siste bakke!

Men nå er jo dette verken et VC eller NC ritt da, men et turritt :-)

Ser frem til neste filmsnutt ..

 

~Fuji~

Marius Jørgensens bilde

Jeg har ingenting i mot å kjøre for klubbkamerater, selv om det i et fellesstartritt med nesten 400 deltakere, nok tas litt mer hensyn til "min lille del av Rye, Rye-Tempoen". Vi er tross alt ekstremt mange syklister i Rye, og de fleste har man faktisk aldri før sett engang. Når det er sagt, så kan jeg ikke forestille meg at den aktuelle trioen hadde klart å hente igjen tetfeltet alene, de var tvert i mot helt avhengig av å få hjelp av flere. Så hvorfor ikke meg? Og for den del, helst 3-4 ryttere til. For å si det sånn, så måtte vi kjøre knallhardt for å hente teten inn igjen, selv om vi var rundt 8 mann som bidro i rulla etterhvert.

For øvrig, så ble ikke taktikkeriet i forhold til klubbtilhørighet enklere av at det var Ryeryttere i feltet uten klubbdrakta...
 

Vet du hva Willy? Det jeg satt å tenkte på etter målgang var at flere av oss i Rye burde ha diskutert litt i forkant av rittet hvis ambisjonene var høye. Vi var mye Ryefolk som var i fronten av feltet og jobba hardt gjennom hele rittet. Hvis flere hadde vært med for å knekke ut en plan i forkant, med eventuelle justeringer underveis, så tror jeg vi hadde hatt adskillig større sjanse for å dra topplasseringene hjem.
 

3. og siste video er oppe: Øyeren Rundt