Du er her

Kråketråkken 22.08

Håvar Kvisbergliens bilde
Forum: 

For de som har blitt inspirert av diskusjonen under så hadde det vært artig med flere ryeryttere i Moss til helga. Kun 50 km unna Oslo. Undertegnede lover å ikke kjøre inn brudd med Rye ryttere :-)

http://mossck.com/

Fredrik Nensin Bergs bilde

 Jeg er med, og kan med sikkerhet garantere at ingen brudd blir kjørt inn av meg, i baktroppen derimot, skal jeg representere klubben på best mulig måte :-)

Dag Andreas Ruuds bilde

Som det kanskje nyeste medlemmet her må jeg jo starte et sted, så jeg er påmeldt!

Blir både landeveisritt-debut og Rye-debut; dette kan bare gå en vei :)

 

Jon-Ivar Lunds bilde

Lykke til med strategisk, taktisk og operativ gjennomføring. Jeg har husarrest denne helgen så får bare en 3-4 timer i skauen.

Linux Registered User # 195305

Kristoffer Bugges bilde

Det er snart slutt på årets sykkelsesong og årets nest største begivenhet er forbi. Nei, jeg tenker ikke på Birken som først er neste helg, men det litt mindre kjente Kråketråkken. Rittet ble arrangert av Moss CK og det kjøres en runde på 24 km tre ganger. Til start for de unge og lovende (de under 40 uansett kjønn) var det rundt 100 spreke menn og kvinner, og ca tilsvarende antall startende for de som har gått på en midt livs krise (de over 40). For min del var dette første gang jeg syklet Kråketråkket og det kan så absolutt anbefales. Rett og slett ett artig ritt uten noe stress eller mas, slik det nok blir litt mer av neste helg når vi skal sykler sammen flerfoldige tusen andre. Er nok ingen som kommer til å spørre på jobben om tiden ble i Kråketråkken heller… Fint vær, god stemning som seg hør og bør på ett sykkelritt. Og når det er sagt så ligger det an til gjentagelse av fjor året på Birken, hva gjelder været altså.

Starten på Kråketråkken gikk pent og for min del vår målet å henge med feltet lengst mulig. Første runde satt Kenneth A. (Rye 14) og jeg fint plassert i ett stykke bak i feltet skjermet for vind og kunne nyte den første runden. I det som var av bakker og etter krappe svinger ble det kjørt og det gjaldt å henge på som en best en kunne. Ut på andre runde ble det farten til tider satt opp, men så roet det seg ned igjen ikke lenge etterpå. Noen brudd forsøk ble gjort med jevne mellom rom, og mot slutten av 2 runde dro Kristoffer S. (Rye 14) til, men bruddet ble dessverre kjørt inn igjen etter en drøy kilometer. Kristoffer S. kom inn på en sterke 3. plass i klassen, gratulerer!

Ut på siste runden ble farten på ny skrudd ett par hakk opp og nå hadde det begynt å falle fra noen. Tynt i rekkene var det allikevel ikke og feltet utgjorde nok over 60 mann. Ungguttene hadde tidligere i rittet fått støtet i fra seg uten og fått til noe vellykket brudd (skal jo godt gjøres å komme i fra når bakkene i Enebakk Rundt ligner Vestlandsfjell i forhold til det som var av bakker rundt Larkollen). På  dette tidspunktet ble nok ventet at rittet skulle avgjøres i siste bakke opp mot mål. For min egen del kom krampen snikene og de slo til i da jeg skulle prøve å reise meg i denne siste bakken. Krampe eller ikke krampe, jeg hadde ikke jack shit å kjøre med uansett og var egentlig godt fornøyd der jeg trillet over målstreken i bakre del av feltet.

1 uke igjen og sesongen over. Birken blir sikkert grei nok, men årets mål var Styrkeprøven og til sammenligning så blir til og med Kråketråkken en litt annen greie. Artig var det uansett og anbefales for de som liker å leke litt med livet i en fellesstart hvor det til tider var flere biler og jordbruksmaskiner i veien enn syklister.

 

Takk til Moss CK for ett veldig bra arrangert og hyggelig ritt!

 

God tur over fjellet på lørdag,

Kristoffer

 

Reslutater