Du er her

Sesongen er ikke ferdig.. (MÅ LESES)

Kristoffer Bugges bilde
Forum: 

Det er sant, det er sant! Sykkelsesongen er ikke over og DU kan glede deg til en heftig fellesstart lørdag 25. september! Dette blir for de som ikke har livet sitt for kjært, men som tørr å kjøre en fellesstart spekket med spenning, dramatikk og mye moro! Er du litt for glad i livet ditt og litt skeptisk til å ligge side om side med andre syklister er det tryggeste du kan gjøre å gå i brudd! 
 
Utfordringen er herved sendt!
100 km fellesstart på landeveiene i Østfold i slutten av september. Kan man få det bedre?!? ;-)
 
Rittet er førstkommende lørdag. Praktisk info om Femsjøen Rundt finner du her: http://idrett.speaker.no/Downloads/53884/docs/Femsj%C3%B8en_Rundt_2010_i...
 
Flere ivrige Ryeister har allerede meldt sin ankomst, blir DU også med på "Høstens Vakreste Eventyr"?
 
ps. Har du lest så langt, så gå ikke i hi men bli heller med på en sesongavslutnig du kommer til å ha våte drømmer om helt til vi igjen stiller til start i Enebakk rundt om 8 måneder!
 
Kristoffer B.

Kenneth Antonsens bilde

Hei

Som Kristoffer skriver, er det bare å hive seg med.

Av de forhåndspåmeldte er hele 14 % av alle ( 92 totalt pr tirsdag) Rye ryttere.

Så her bør vi kunne dominere og kontrollere. Synes også vi bør ha ambisjon om å ta en seier hjem til Oslo i dette rittet.

Det er meldt pent vær strålende sol og 14 grader.

Ser uansett frem til en forrykende sesong avslutning i Halden.

Kenneth

 

Marius Ronheim Heiers bilde

Har syklet dette rittet flere ganger. Blir ikke med i år. Rittet er flatt og fint og du skal slite med å falle av. Det kan 'lett' kontrolleres av en gruppe hvis man vil. Man bør spare noen ryttere som kan kjøre 4-5min veldig hardt på slutten av rittet. Rittets avsluttning er nemmelig en grei stigning som varer 4-5min. Prøv å kjør den på oppvarminga så får man et visst inntrykk av den.

 

Lykke til :D

Kristoffer Bugges bilde

Ja, det ble Femsjøen rundt. Ikke mye å juble for akkurat. Det var meldt bra vær, men da vi kjørte nedover i fra Oslo var det ikke langt i mellom regnbygene og med 7 grader og yr i luften så ble de 10 milene en kald fornøyelse. Mye motvind første halv del og da vi snudde og fikk vinden med oss så gjorde jeg ett (idiot)forsøk på å støte. Fikk oppskriftsmessig med meg 4 andre. Eneste som ikke fungerte i dette brudforsøket var at da vi fem ble samlet og skulle til å begynne å kjøre var jeg helt tom. Stivnet og måtte slippe hovedfeltet 4 mil før mål. Da ble det saft og banan stopp på matstasjonen og så komme seg inn på best mulig vis..

 

Takk for i år :-)

Kristoffer

Dag Julius Moes bilde

En morsom avslutning på sesongen, trass litt fuktige og vindfulle forhold :-) 

Jeg prøvde meg i brudd noen ganger, men vi ble fort kjørt inn av feltet. Synd at feltet kun ville kjøre når folk var i brudd, og aldri ellers..  forsåvidt et scenario uunngåelig i relativt flate turritt, men det var litt frustrerende å trille i front uten at noen tok særlige føringer.

Gleder meg allerede til neste sesongs første fellesstart!

 

Espen Unaass bilde

Før start var været helt elendig. Kaldt og vindkast, derfor valgte jeg lavprofilhjul fremme så jeg ikke skulle bli tatt av vinden, med clincher. Selvfølgelig burde jeg aldri gjort dette, for etter 40km punkterte jeg (som man alltid gjør med clincher) 

Der sto jeg i regn, 6 grader, langt ute i ødemarken og ante ikke hva jeg skulle gjøre... 

Etter 40minutter fikk jeg slange og utstyr av ei passerende dame. Kom meg til mål i 1930tiden etter å ha vært innom et par blindveier og et par turer oppom fredriksten festning... Ufin avslutning på sesongen...