Du er her

Lisens 2011

Stian Gjones bilde
Forum: 

Hei .

Jeg har bestilt lisens men har enda ikke motatt noe betaling , har dere andre fått dette , har noe gått galt med min bestilling. Noen som vet noe om dette ??????

hilsen Stian Gjone.

Jon-Ivar Lunds bilde

Hei Stian,

Fikk min 22. februar. Årets utgave er grønn og tar seg godt ut i lommeboka.......

Linux Registered User # 195305

Hei Stian!

Alle lisenser som blir løst gjennom Rye må registreres manuelt. Dette kan være ganske tidkrevende i disse dager, da alle skal ha lisens før sesongen starter. Har du fått bekreftelse på bestillingen, ligger du nok i køen for registrering.

Ta deg et par tempodrag, og evt en rolig langtur til helgen, så skal du se lisensen er påplass i tide;-)

 

Geir Ove

Espen Narums bilde

Fikk min samtidig med Jon-Ivar.

EspenN

EspenN

Rune Hellems bilde

Sjekk om spam-filteret har tatt den. Skjedde med meg i fjor på min @gmail-konto...etterlyste den, så viste det seg at spam-filteret hadde tatt vare på den for meg gitt... 

Erik B Hansens bilde

Hei.

Jeg savner også lisens for året. har ventet nå i 4 uker.

Torkjell Skomedals bilde

Hei, hvis du har sjekket spam-filteret ditt som Rune skriver så kan du feks sjekke på minidrett.no (hvis du ikke har passord eller bruker sjekk også spam-filteret for brukerinfo/passord fra minidrett.no) om det er registrert lisens for deg.

 

Hvis det er registrert lisens som ikke er betalt så ligger det faktura der med all info du trenger der for å betale. Hvis du ikke har hatt lisens før fra Rye og det ikke er noe på minidrett.no så ta kontakt med support for minidrett.no og sjekk om de har dobbelregistrert deg slik at de må slå sammen to profiler, da vil kunne se en faktura på minidrett.no når de har slått sammen profilene.

 

 

Stian Gjones bilde

Det har ordnet seg !!!!!!!!!!!!!!!!!. Betalt og alt i orden.

Vennlig hilsen
Stian Gjone