Du er her

treningsleir franske alper

Gunnar Bøhmers bilde
Forum: 

Jeg har leid et hus som ligger på ca. 800 meters høyde i de franske alper, en liten time fra Nice. Jeg disponerer huset i hele juli. P.g.a. endringer i familiens ferieplaner har jeg 11 ledige senger i perioden 2. juli til 11 juli. Byen heter Cipieres, ikke så veldig langt fra Lances kjære Madone.

http://www.youtube.com/watch?v=Jens4drpRHY&feature=related

Cipieres er et godt utgangspunkt for å kjøre lange bakker, men også flatere partier i høyden. Det skulle dermed egne seg godt for de som ønsker å bli litt sterkere i beina. Ved å gå inn på lenken nedenfor, ser du at det ikke akkurat snakk om å bo i ei gammal rønne.

http://www.cipieres.com/villa/index.php

Hver seng koster 230 kroner per natt. Maten spleiser vi på. Cipieres er en koselig liten by med en liten koselig restaurant der en kan slenge innom. Temperaturen i høyden er om morgenen ideell for sykling i bakker. Utpå dagen kan man slenge seg i bassenget. Ta gjerne med kone, samboer, barn, besteforeldre eller gode venner.

Mvh

Gunnar Bøhmer

mob. 45280945

Ole Harald Austads bilde

Hei, ringte for et par uker siden og sa at vi hadde lyst til å komme ned, nå har kona blitt syk så det blir ikke noe tur.

Synd for det hørtes veldig bra ut.

Mvh Ole Harald