Du er her

Hvilken butikk i Oslo fikser hjul?

Marius Jørgensens bilde
Forum: 

Oppdaget til min store overraskelse/fortvilelse at ZTR Olympic-bakhjulet mitt ser ut til å ha gått i oppløsning av seg selv på balkongen. Det eneste jeg kan tenkte meg til er at direkte sol har noe med saken å gjøre.

Uansett; Eikeniplene(eller hva det nå heter) har knekt i felgringinnfestningen til eikene, så jeg må få noen til å fikse nye eiker og/eller nipler for meg. Noen tips til en butikk i Oslo som har peiling på felger?

Sven Ove Hoels bilde

Kjell Magnus på Milslukern har skikkelig peiling på hjul. Han fikset et for meg for et par år siden som hverken Spinn, Torshov, Sykkeldelisk eller andre klarte.

 

Eller kanskje Claes hos Sportslageret eller Ole Blokhus som begge bygger ZTR-hjul kan hjelpe.

 

Sven Ove

Marius Jørgensens bilde

Supert! Får bare håpe dem ikke alle har tatt ferie :D

lars-magnus madsens bilde

kan vere verdt å ta en tur til Lorentz Tanner på sørensens sykler.... han er Mister Magic ; ))

Espen Fossheims bilde

greie.

Zolt på fast-bikes fikser det meste for en pris som er til å leve med, dvs ikke mer en halvparten en en edruelig nypris. Hvis reperasjonen koster omtrent det samme som et nytt hjul ville jeg nok valgt det sistnevnte. En reperasjon til 3 kilokroner er liksom ikke alltid like fristende når man får et godt hjulsett for samme prisen.

/espen

/espen

Håkon Wattums bilde

Den Rustne Eike fins ikke mer , http://www.denrustneeike.no/men det er  eksperter fartstid derfra, Ben Skinner, som driver http://hjulcompaniet.com/store/index.asp  er en hyggelig kar som reparer alt til. Rimelig og raskt. Han bor i Son og leier verksted hos meg.  Ta kontakt med han så bytter han nipler og setter opp hjulet.  Han er ofte i Oslo så gjør avtale omhvor hjulet kan leveres/hentes.  Fortvil ikke Håkon W

Håkon Wattum