Du er her

Femsjøen Rundt 17/9 - Flott vær, men dessverre to fra Rye i bakken

Rune Hellems bilde
Forum: 

Til en forandring denne høsten så vartet jo lørdagen opp med flott vær og stort startfelt på Femsjøen Rundt i Halden. Mange deltagere og fellesstart er alltid en utfordring og ingen unntak denne dagen heller. De første milene mot Rakkestad er relativt flate og med vinden i ryggen så var det et stort felt som tråkka med godt over 40 i snitt. Episoder med møtende biler var det mange av, men det gikk bra. Punkteringer var det også, men de uheldige kom seg ut av feltet uten at det bød på problemer for de bak.

 

Som vanlig er så er asfalten av varierende kvalitet og det var nok skylden i at det gikk galt for i alle fall 3 syklister rett før vi svinge av på Degernes. Plutselig var det bare kaos i feltet, selv valgte jeg å bremse meg ut i gresset. Jeg snakket såvidt med en kar som hadde gått ned, og i det jeg snur meg så ser jeg også to fra Rye som lå i asfalten. Sykla videre siden det var fire-fem biler som stoppet i tillegg til motorsykkelen fra rittet som lå bak. Ble fortalt i mål at det hadde gått relativt bra med alle uten noe mer detaljert diagnose.

 

Paradokset er at på vei til start så tenkte jeg i det jeg kjørte forbi stedet at her var jaggu asfalten dårlig så her må jeg være forsiktig...kjipt at ikke Mesta har tatt samme runde med varm asfalt på lasteplanet og en spade, så hadde kanskje turen gått bra for oss alle.

 

 

 

 

Ja relativt bra har det vell gått.

Er fremdeles innlagt på fredrikstad sykehus med brist i nakken, å knekt kravebein da.

Alt er i orden meg følighet og slikt så legene er helt sikre på at det skal gå bra.

vet ikke hvordan det har gått med han andre, har ikke sett han her.

Arne Steffensen

Det var trist å høre at du har vært i asfalten, Arne!

Du får ha riktig god bedring!

Johan Haugseth

Rune Hellems bilde

 Auuu...det hørtes kjipt ut...godt at du er såpass i form at du trykker på dataen i alle fall, er kanskje en god porsjon smertestillende som ordner det for deg...

 

Denne snutten er lagt ut på viemo - rundt 26/27 ser man plutselig bare noen flasker i veibanen - og hører vel såvidt at noe skjer bak også  vimeo.com/29225996

 

Lengre tråd på terrengsykkel.no om dette, lett blanding av MTB og landevei. En del som tenker det jeg tenkte...flere startpuljer, mindre felt, men også det med at det må da for f... være mulig for Vegvesnet å få tetta de verste hullene før et ritt - må jo være _noen_ man kan ringe

Tarjei Lægreids bilde

Dette var lite hyggelig lesning, Arne. Håper du kommer deg raskt på beina. God bedring!

 

- Tarjei

Endelig hjemme igjen!

Ble utskrevet fra sykehuset i går, ved middagstider. Har fått en stor og stødig nakke krage som

jeg må bruke i 6uker.

Har mottat mange hyggelige tlf og sms å det setter jeg stor pris på, takk alle sammen:)

Vi sees til våren, det lover jeg.

Stor sykkelhilsen fra

Arne:)

Torkjell Skomedals bilde

God bedring, ikke morsom lesning.

Jon-Ivar Lunds bilde

Hei Arne,

Du er tøff og kommer deg fint ut av dette. God bedring.

Linux Registered User # 195305

Frank Thommesens bilde

God bedring Arne !

 

Sikker på at du kler den kraven...

 

Frank

Frank T.

 God bedring Arne!

Bjørnar Andersens bilde

Hei alle sammen

Her kommer rapport fra RYE syklist nr. 2 som gikk ned. Ble utskrevet fra Østfold Sykehus idag etter å ha pådratt meg 3 ribbensbrudd skrått bak på høyre side, knekt høyre leggben og kollaps i høyre lunge. Vi hadde vel ca. 50 km/t da jeg som førstemann kjørte ned i hull og fløy over styret. Han som lå bak meg kjørte rett i høyre del av ryggen med det resultat at ramma hans brakk og jeg fikk ditto skader i ribbein og lunge. Priser meg lykkelig for at ikke hode eller nakke ble truffet av de syklistene som kom bak. Da hadde jeg nok ikke skrevet dette her.

Etter å ha blitt transportert med store smerter i bil til legevakta i Halden ble jeg umiddelbart sendt med ambulanse til traumeavdelinga på Østfold sykehus pga av lunga som kollapsa. Det var en stund kritisk, men i løpet av mandagen bedret situasjonen seg for meg og i går kveld var lunga helt på plass i lungeposen. Håper den blir der...

Jeg har fått fantastisk behandling av personalet på sykehuset som har opptrått svært profesjonelt og gjort de riktige tingene. Jeg håper virkelig i fremtiden at vi får beholde sykehusene våre slik og at man ikke må være medlem av feiringklinikken eller lignende for å få den hjelp man trenger :-).

Jeg ødela selvfølgelig sykkelen, brudd i ramme og gaffel. Den er ny av året og jeg vet ikke om jeg har noen muligheter til å få erstattet noe av det tapet. Det betyr ikke all verden, tross alt er livet viktigere. Men hvis noen har noen tips til hvordan jeg kan gå frem for å få noe igjen er jeg takknemlig for det.

Hilsen Bjørnar

Rune Hellems bilde

Oppi all elendigheten, godt at dere begge har skrevet deres egne innlegg om ikke annet...