Du er her

Er det noen fra Terrengsykkelgruppa - Spinning?

Forum: 

Hei, har nettopp meldt meg inn i klubben og er en aktiv terrengsyklist og skiløper. Håper å kommer i kontakt med flere likesinnede for gode treningsrunder når marka smelter. Enn så lenge, er det noen terrengsyklister som driver med spinning, evt hvor, når, pris osv?! Henger meg gjerne med fordi spinningen på det lokale treningsenteret jeg trener på er laber.  

Tord Bern Hansens bilde

 Barne- og ungdomsgruppa har spinning. Her er de fleste 23 år og yngre. Unntaket er vel noen foreldre. 

Cato Roknes bilde

Det arrangeres diverse spinningaktiviteter på flere Sats sentre rundt om i byen. Der er det både terreng og landeveissyklister. For mer info: http://www.sportsklubbenrye.no/node/15301

Øystein Bråtens bilde

Hei Remy, og velkommen til klubben.

Henger meg på Cato sin kommentar, du er velkommen på spinning økter med oss som foregår på et knippe SATS sentre. De forskjellige øktene ser du i linken Cato sendte deg, men jeg er redd at øktene på Nydalen mandag og torsdag er nokså fulle, det samme med den på Sjølyst tirsdager.

Onsdag på Nationalteateret kl 17.30, Njårdhallen kl 18.15 er litt mer romslige, samt Grorud torsdager kl 20 - er det fortsatt romslig. Vi disponerer salene halvannen time fra starttidspunkt. Du kan enten kjøpe et klippekort / drop in kort via linken Cato sendte, eller du kan komme innom på en økt og skrive deg på en liste som ligger i resepsjonen på det senteret du reiser til. SATS samler inn lister og sender oss listene i etterkant, så vi fanger opp alle navn som deltar.

Prisen er ca 50 - 60 kroner per økt.

Jeg tror det er en fin miks av både landeveis- og terrengsyklister, triatleter, skiløpere og løpere på alle stedene.

Velkommen :)

 Tusen takk for svar :D Da ble jeg litt klokere....