Du er her

Fredrik Smith tar 3. plassen i 135 km fellesstart, NM veteran 2012, menn 30-39!!!

Petter Ellefsens bilde
Forum: 

Gratulerer!!!

Lørdag blir han Ryes beste med 11. plass på tempoen i samme arrangement, det er sterkt!

Kristoffer Solems bilde

Hats off!

Grattis

Fredrik Smiths bilde

Her er kort referat fra NM Veteran 2012

 

Lørdag: Vi stilte til start relativt uerfarene på temposykkel. Jeg for eksempel satt den dagen på temposykkel for tredje gang. Vi kjørte ganske jevnt, alle kom inn 2-3 minutter bak verdensmester Ellingsen på ca 35 minutter på 25km. Dette var moro, det ga mersmak, og neste gang er vi mer rutunerte, enda mer gira og kanskje enda sterkere!!

 

Søndag: Nivået var høyt, det er en fryktinngytende startliste. I startområdet ga det en god følelse å høre at folk snakket om oss. Folk har begynt å se på Rye som en skikkelig konkurrent. Starten gikk, og et relativt stort brudd slapp løs ganske tidlig. Martin Jarrett var blandt dem. Vi andre, Magnus, Kristian, Petter og jeg ble liggende i ro i felt.

 

Etter ca to tredels kjørt distanse ble kjøret i brudd ett knepp for hardt for Jarrett, den djevelen på flatene fikk hammern i motbakkene. Da vi så ham slippe seg ned i felt, tok Magnus, den store strateg, en avgjørelse jeg ikke ville motsi. "Fredrik, nå ligger du i ro! Vi kjører inn bruddet!" Alle kluter til i front, Rye tro inn bruddet på en forbilledlig måte med hjelp av slitne folk som hadde ligget fremme hale dagen. ca to km før mål var feltet samlet igjen. Nå var alles oppgave å spare krefter, ikke slippe løs folk, posisjonering, posisjonering, posisjonering.

 

Magnus lå an til en kjempeoppløp, men en klønete bevegelse fra Maxim Golev presset Magnus i grøfta, på trynet over sykkelen. Jeg lå rett bak, fire ryttere hade akkurat sluppet løs, og Jona Ellingsens hjul ble mitt. Jeg lå på ham som en klegg, og kom meg i posisjon. Masse lurekjøring på siste km, massespurt med sterke folk endte med pallplass!!!

 

HEIA RYE!!

Marius Jørgensens bilde

Det er bare så villt bra! Veldig morsomt at du og flere fra Rye nå markerer klubben utenom de rene lagkonkurransene. Go hard or go home! :D

Jonas Christensens bilde

Über-awsome! :-)

 Grattis til Fredrik og resten av laget!

hans jacob nordhovs bilde

Grattis med sterk kjøring, flott å se Rye markere seg i så sterkt felt!

Var vel ikke det verste å bruke en søndag på Stange, lykke til ned fra Lillehammer

Hansj

Magnus Müllers bilde

Grattis til laget, og ikke minst til superspurter'n vår! 

 

Hadde det ikke vært for at foten ble satt ganske så tydelig ned her hjemme, hadde det bildet hengt på veggen allerede ;-)

 

Vel blåst!

Christer Andreas Braathens bilde

 Imponerende kjøring! Grattis!

Trygve Smaadahls bilde

Helt konge Fredrik, grattis :-)