Du er her

CykelVasan ønsker flere nordmenn !

Tony Farinhas bilde
Forum: 

 

Vedlegger infoen fra Birken mailen som ble sendt ut igår. 

300 ekstra ”norske” startplasser til CykelVasan

CykelVasan ble raskt fulltegnet i høst, men arrangøren går nå ut med 300 ekstra plasser reservert kun for norske deltakere. CykelVasan er Sveriges største terrengritt på sykkel og er ”Vasaloppet om sommeren”. Påmelding skjer ved å bruke koden CV90NB påwww.vasaloppet.se, og betale 1050 svenske kroner. Først til mølla gjelder. Bruk CykelVasan som seedingritt til Birkebeinerrittet!

 

Det er forsatt kun ca 600 påmeldte nordmenn  , så Rye syklister , meld dere på ! Jeg syklet rittet i fjor førstegang og det er en kjempeopplevelse. Anbefales !

 

Stian Gjones bilde

Jeg er med!!

Vennlig hilsen
Stian Gjone

Tony Farinhas bilde

 

 

Hei Stian

 

Jeg ser at du stillte og gratulerer med topp tid. Håper det gav mersmak og at du stiller i 2013 !

 

Tony

Anders Tøstis bilde

Hei fått ordnet en billett til Cykelvasan. Ser det er et stykke å komme seg dit. Noen som skal kjøre og ønsker dele bil. Er muligens useedet og starter et stykke bak. Evnt har tips om hvordan komme seg til og fra minst mulig smertefullt?

Tony Farinhas bilde

 

Hei Anders

 

Så ikke kommentaren din før nå idag , og derfor beklager jeg. Jeg finner deg ikke på resultatlistene, så da regner jeg med at du har trukket deg grunnet problemer med transport. Jeg har leid bil de 2 gangene jeg har vært med , så er du klar for neste år istedenfor ,så kan vi jo snakkes i løpet av 2013.

Påmeldingen åpner 19 september.

Tony