Du er her

Ny i klubben

Forum: 

Hei!
 

Jeg flytter til Oslo i morgen, og er interessert i å starte å sykle så kjapt som mulig, og jeg vil finne ei gruppe som passer for meg. Er helt ukjent i området, derfor er det viktig å komme i ei gruppe jeg kan trene med. Har prøvd å finne treningstider, men finner ikke så mye for landevei? Jeg vil si at jeg er i ganske ok form, har kun kjørt turritt i år, men har ambisjoner og mål til neste år. Bruker mye tid på trening, sykler gjerne 3-6 ganger per uke, avhengig av hvor mye skolearbeid jeg får dette året. Så, kan noen si meg noe om treningstider og steder? 

Takk for svar! 

 Helene Johanne Steinsvik

Kristoffer Solems bilde

Hei Helene og velkommen til Oslo og Rye!

 

Det er ikke så mye trøkk på landeveisfronten etter Styrkeprøven så det gjelder evt å finne turer på det åpne forumet eller å organisere turer selv. Fra påsketider 2013 derimot tror jeg du har nærmere 8 forskjellige grupper og trene med...  

 

Når det gjelder terrengsykkel så er det større aktivitet for tiden med hardøkt tirsdag og torsdag og langtur i helgen. Sjekk aktivitetskalenderen.

 

Kristoffer

 

 

Erik Øystein Johansens bilde

Hei Helene og velkommen i klubben,

 

Jeg ser av aktivitetskalenderen at "Lille 35" har lagt ut treninger på landeveien. Se her.

Idag, torsdag, er det tempo-intervall og på søndag rolig langtur. Så dette kan jo være en god start.

 

Hilsen Erik

Jeg hadde tenkt å ta med landeveissykkelen i første omgang, men kanskje det er best å ta med terrengen i stedet? Drar ned i morgen, regner med å starte treninga fra søndag/mandag. Gleder meg til nytt miljø, blir veldig spennende!

 

Vennlig hilsen

Helene

Helene Johanne Steinsvik

Martin Henrik Andresens bilde

Søndagsturen til Son fra Hvervenbukta er en fin tur som anbefales å bli med på. Der blir det gjerne mange ulike grupper som kjører sammen.

 

Om du har med løpesko på flyttelasset, anbefales også intervalltreningen til løpegruppa på tirsdager. Vi samles nå på Songsvann kl 19, men fra september flytter vi ned til Frognerparken. Vi trener vinteren gjennom i kjelleren på Bislett stadion. Velkommen!

 

Mvh Martin, løpegruppeleder

Løping er jeg absolutt med på! Jeg kommer :) Ikke forvent noe raskt tempo, men håper at det er forskjellig nivå på de som deltar? 

Kjempefint å få litt råd og anbefalinger, vil jo beholde treningsrutinene selv om jeg flytter til en ny plass!

Helene Johanne Steinsvik

Nok muligheter til å kjøre landevei. F. eks. vi kjører landevei bakke intervaller på Torsdager hvis det er fint vær. Tryvann Torsdag FTW. :) Bli med!
Sted: Gressbanen, Oslo
Tid: Torsdager kl. 18 (ikke i dag)

Finnes også en facebook gruppe som det legges noen turer på :

http://www.facebook.com/groups/2333377688/ "