Du er her

Vår avtale med Spinn- Er den forlenget fra 2012-13 ?

Tony Farinhas bilde
Forum: 

 


Hei


Nå jeg trykker på Spinn reklamen på vår webside i Rye , så står det at Rye har en 3-års avtale med Spinn. Informasjonen på dette er da skrevet November 2009.  Hva er status på vår avtale pr idag ??  Har vi en ny 3 års avtale fra 2012-13 ? Er det forsatt samme tilbudet som tidligere, se vedlegg under ?


" Alle klubbens medlemmer vil fra og med idag få 25% avslag på slitedeler og 20% avslag på alle andre varer hos Spinn. Dette gjelder på ordinær utsalgspris. Rabatten fåes ved å vise fram ditt medlemskort i Sk Rye (som du må skrive ut selv) sammen med et personlig id-kort. I tillegg vil Ryemedlemmer kunne kjøpe egne dekkpakker for landevei-, terreng- og vintersykling fra Vredestein og Schwalbe. For detaljer, se lenger ned i artikkelen. Dette tilbudet gis Ryemedlemmer både på Spinn Storo og Spinn Majorstua.  "


 


Det hadde vært greit å få en oppdatering på dette fra rette person i Rye.


Tony


 


 

Helge Rege Gårdsvolls bilde

Tony Farinhas bilde

 


Takk for raskt svar. Da burde den gamle artikkelen byttes ut med en oppdatert  versjon i løpet av kort tid.

Willy Hugo Nordness bilde

Njæ, det føyer seg jo bare inn i rekka over all annen eldgammel info på disse sidene, ser ikke ut som det finnes noen som har en arb oppgave å holde ting oppdatert eller sørge for at noe blir forfattet om noe som helst !


Bredden i klubben er helt glemt,ingen bryr seg, folk er med på både OL og NM og gjør det knallbra, men ingen i Rye bryr seg kan disse sidene vittne om!
Det nevnes at det er klubbens egne medlemmer som skal stå for alt,lage sine egne blogger og holde resten av klubben oppdaterte, dette er vel på tide å innse IKKE fungerer annet en i en drømmeverden, NOEn bør ha en arb oppgave som inneholder dette med å holde disse sidene og de nye som forhåpenligvis kommer oppdaterte slik at noen i det minste bruker de!
Erfaringen viser jo at den eneste måten for å vekke "de" opp fra søvnen er å skrive noe kritisk, DA dukker de opp og skal sable ned og få disse nettsidene tilbake til "dødens posisjon" der ingenting skrives ... Dette er en stor SKAM for en av de største sykkelklubbene i landet ............... ikke minst PINLIG !!
 

~Fuji~

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

Det er veldig mye å ta tak i vår klubb. Det gjør vi, men ting tar desverre tid. Jeg er helt enig i kritikken av at ting ikke blir skrevet om når vi oppnår gode resultater stadig vekk. Rutinene våre er tydeligvis ikke gode nok, dette vil det bli endring på, men som sagt tar ting tid. I mellomtiden må vi få opplysninger om resultater og bilder så skal jeg gjøre alt jeg kan for å få lagt det ut.

En annen ting er at jeg har ikke opplevd, så langt i livet, at kritikk ikke er særlig byggende for å utvikle oss, derimot er gode forslag til hvordan vi kan få ting til å bli bedre kjærkomment. Min mailadresse står under styret, bruk den hvis man har konstruktiv kritikk med forsdlag til hvordan ting kan bli bedre!

Ha en fortsatt fin sommer.

Gunnar A. Gulliksen

LEder SK Rye

 

 

 

Gunnar A. Gulliksen

Erik Øystein Johansens bilde

Da er lenken til Spinn-logoen oppdatert. Takk for tilbakemelding om utdatert lenke.