Du er her

Oppdatert: Tilbud fra Magnat treningssenter til alle i Rye - LES HER!

Christer Andreas Braathens bilde
Forum: 

Hei alle,

 

Expressen skal i år ha en del treningssamlinger på Magnat treningssenter på Skøyen (http://www.magnatcenter.no). Senteret markedsfører seg som "toppidrettssenteret for folket" og er utstyrt med særdeles bra utstyr, som man ikke finner på SATS o.l. F.eks er spinningsalen utstyrt med Wattsykler. Instruktører på spinningtimer er kjente idrettsutøvere som Jo Nordskar og Andreas Gravdal. Senteret har også et fysiologisk lab og kan tilby laktat/VO2-maks testing. De tilbyr også fysioterapi og har et eget fastlegesenter. Her er det mye treningskomptense å finne!

 

Ifm med at Expressen har hatt samtaler med senteret har vi fått innhentet et tilbud til alle i Rye og som vi får om det er 30 mann som løser medlemskap på senteret. Tilbudet innebærer følgende:

 

1. 599,- pr medlem/mnd v. 6 måneders binding (vanligvis 12 måneders bindigstid ved denne rabattprisen)

2. 1 gratis laktat og VO2 test i året (man kan få nok en test til redusert pris 1125,-)

3. 10% rabatt på fysioterapi

4. 1 egen Rye spinningtime i uken (salleie)

 

Med bakgrunn i fasilitetene og at det følger med en laktat/VO2 test er tilbudet meget bra. Spørsmålet er om minimum 30 Rye medlemmer har interesse av en slik avtale? For å lodde interessen har jeg opprettet et skjema som jeg ber alle interesserte fylle ut. Basert på antall interesserte kan vi gi tilbakemelding til Magnat.

 

Jeg har også forhørt meg ang. en gratis testuke for Rye, slik at alle som er interesserte kan ta turen innom og teste fasilitetene. Dette er innvilget og jeg kommer tilbake med tidspunkt for testuken snarest.

 

Er du interessert? Fyll ut skjema her: http://palisoft.no/pmdb/?arrid=2487 (Dette er ikke bindende, men jeg ber kun de som virkelig er interesserte å fylle ut skjema)

 

mvh,

Christer

Christer Andreas Braathens bilde

Oppdatert:

 

Magnat har tilpasset tilbudet til oss. Les mer her: http://www.sportsklubbenrye.no/node/19213

Jonas Christensens bilde

Betinger tilbudet på testene at man kjøper treningsabonnement?

 

Jonas

Christer Andreas Braathens bilde

Slik jeg har forstått det, forutsettes et abonnement. Men ta gjerne kontakt med Magnat direkte selv, så er det mulig at de lar deg teste uten abonnement :)

 

mvh,

Christer