Du er her

Fortsatt behov for instruktører til spinningøkter sesongen 13/14

Øystein Bråtens bilde
Forum: 

Det nærmer seg nå oppstart spinning, etter planen skal vi starte opp mandag 14.oktober. Foreløpig er det litt vanskelig å få dekket opp alle øktene med instruktører. Kun to økter er besatt, Nydalen onsdag og Nydalen torsdag, begge kl 19.30 - 21.00. Nydalen onsdag ligger an til å bli en økt for klubbens 15 og 16 timers lag på Trondheim-Oslo distansen, lagene reserverer x-antall plasser/sykler før de resterende legges ut for salg på klubbsiden. Nydalen torsdag blir tilsvarende en økt for syklister på Lillehammer-Oslo distansen, samme prosedyre her med at x-antall plasser/sykler reserveres av L-O lag før de resterende legges ut for salg. Klubben ønsker å gi et bredere tilbud for øvrige landeveislag og medlemmer i øvrige grupper, men per nå står øvrige programfestede økter i fare for å bli utsatt eller i verste fall kansellert dersom vi ikke får på plass instruktører i løpet av denne uken, 40.

Vi trenger med andre ord hjelp av noen av dere som har litt erfaring fra sykkelsetet, samt har en iboende lyst til å lede trening sammen med andre, til følgende økter:

SATS Nydalen mandag kl 19.30 - 21.00

SATS Nydalen tirsdag kl 19.30 - 21.00

SATS Nasjonalteateret onsdag kl 17.30 - 19.00

SATS Grorud onsdag kl 19.30 - 21.00

Det er naturligvis ingen kontingent for dem som er instruktører. Tvert imot honoreres alle instruktører av klubben etter endt sesong. Er det noen som kjenner på lysten til dette så ta kontakt med meg for litt mer informasjon oysteinbraaten@yahoo.com

Øystein Bråten