Du er her

Blir 2014 Ryes jente-sesong?

Forum: 

Takk for hyggelig treff i går! Slik jeg oppfattet det er vi flere jenter som ønsker trene sammen, og en del som også er interessert i å være med litt (eller mye) på Masters ritt. Vi diskuterte også å stille med et jente-lag på DSSP på distansen Gjøvik-Oslo. Gjøvik – Oslo snakket vi om muligens allerede denne sesongen, eller vi bruker denne sesongen til å bygge litt miljø, og gjør det som en satsning neste sesong når vi er kommet litt tettere på hverandre. Det trenger vi ikke avgjøre her og nå.

Uansett satsningsambisjoner til den enkelte, så kan vi legge opp til å kunne treffes litt på trening utover våren. Blant annet avtale noen søndagsturer – rolige restitusjonsturer med anledning til skravling både på sykkelsetet og i sol steika et eller annet sted med is og kaffe og vafler og sånt.

Vi ble også enige om at vi kan informerer hverandre om hvilke ritt vi planlegger å delta på, enten det er i Masters, turritt, på landevei eller på terreng. Så vet vi hvor vi treffer på noen kjente og kan inspirere hverandre før, under og etter ritt.

Vi snakket om å opprette en egen jente-gruppe på FB, men landet på at det fort blir mye grupper å holde styr på. Så her er mitt forslag som vi snakket litt om i går: Uavhengig av om du tenker deg Master satsning eller ikke – meld deg inn i denne FB gruppa: Rye Masters. Så holder vi kontakten der. Da har vi BÅDE et forum for felles treninger med Masters gruppa OG en mulighet for å avtale jente-treninger/turer. Mye av Mastergruppas treningsopplegg vil være av en karakter der det er stort rom for individuelle forskjeller ift nivå og ambisjoner, og i og med at vi ikke er sååå mange jenter tross alt, er det fint å ha en gruppe å trene med. Noen skal kanskje sykle med ett av Lillehammer eller Trondheims lagene og vil trene en del med dem. Men melder du deg uansett inn i FB gruppa – Rye Masters, så kan vi i hvert fall avtale noen søndagsturer oss jentene imellom der. Her er link til Rye Masters på FB

Jeg sa i går at jeg skulle gå hjem og pugge terminlista ;) Det har jeg gjort, og har lagt inn det jeg fant av aktive ritt / masters ritt i en google kalender. Har først og fremst forholdt meg til det som er i østlandsområdet. Og terminlista er ikke på langt nær klar enda – ikke alt er lagt inn foreløpig.

Jeg har også lagt inn noen turritt i kalenderen: Enebakk rundt, Nordmarka rundt, Randsfjorden rundt, Tyrifjorden rundt og DSSP. Mange av oss vil sikkert delta på ett eller flere av disse også. Noen datoer er det kollisjoner, så da må det prioriteres.  Her er link til google rittkalenderen. Alle dere med erfaring og bedre kjennskap enn meg til hvilke ritt som er aktuelle og gøy å delta på – si fra – så legger jeg det inn i kalenderen! Her er link til Norges sykkelforbunds terminliste

Nå gjenstår egentlig bare å få ut noe mer konkret på Masters gruppa sitt treningsopplegg. Espen og jeg har allerede snakket en del om det. Espen er proffen av oss når det gjelder treningsfilosofi, teori og erfaring, og vi legger ut litt mer om treningsopplegg når han har fått sett nøyere på det.

Gøy at så mange jenter dukket opp i går – vet om flere som gjerne skulle vært der men ikke hadde anledning. Så nå har vi fått bekreftet at det er ikke bare gutter som sykler rundt i bunad.

Hei

Takk for en hyggelig kveld i går. Jeg lærte litt om sykling. Jeg er jo fullstendig analfabet på området.

Jeg ser at det også er mulig å sykle EIdsvoll-OsLo dersom man synes Gjøvik-Oslo er for langt. Kanskje lettere å starte litt forsiktig første året?

HVis jeg ikke er bortreist, kan jeg kjøre følgebil. 

Hilsen triathlon-Lise

 

 

Ottar Henangers bilde

De siste 3-4 årene har Rye 16/17 tatt pokalen for beste 5-kvinnerslag på distansen Trondheim-Oslo. Vi håper derfor at flere av dere som har meldt deres interesse for Rye Masters har lyst til å bli på turen fra Trondheim sammen med Rye 16/17 slik at vi i år på nytt klarer å få ett napp til i vandrepokalen.

Trondheim-Oslo kan høres kanskje i det lengste laget for mange, men det er en unik opplevelse som man "må" oppleves. Lagfølelsen på vei nedover mot Oslo er det ingen andre ritt kan tilby.

Men selv om du ikke har tenkt å sykle med oss fra Trondheim, bli gjerne med på treninger og ritt utover våren når dere ikke kjører Masters ritt. Alle er velkomne på våre treninger. 

Rye 16/17 har informasjonsmøte 25. februar, kl. 19:00, Ruseløkka skole.

 

Mvh/ Ottar