Du er her

Vi trenger DEG som frivillig på Tyrifjorden Rundt 15 juni !

Tony Farinhas bilde
Forum: 

Kjære sykkelvenner i Rye!

15. juni skal Rye arrangere Tyrifjorden Rundt sammen med BOC. Rittet har start og mål i Sandvika sentrum. Se også: http://www.tyrifjordenrundt.no

Vi i Rye har 35 dugnadsoppgaver under rittet og det er to hovedområder vi skal bemannes. Vår viktigste oppgaver er knyttet til løypa og tre mat- og to drikkestasjoner hvor det trengs totalt 25 personer. De fleste andre oppgavene er i Sandvika i start og målområdet, men her er det BOC som har hovedansvaret, så vi vet ikke helt hvilke oppgavene vi får ennå. 

Vi skal også merke og klargjøre løypa og ta ned merkingen etter rittet. Dette siste kan med fordel gjøres av de som kjører oppsamlerbilen. Vi trenger i første omgang å besette postene for matstasjoner og drikkestasjoner!  Kan du ikke jobbe på disse, så er det også noen oppgaver i start/målområdet på dagen. 

1. Drikkestasjon – Sollihøgda--- Denne posten er nå besatt !

2. Matstasjon – Norderhov

3. Matstasjon – Vikersund

4. Matstasjon – Sylling

5. Drikkestasjon – Lier

Tyrifjorden Rundt gir  inntekter til klubben og bidrar til at vi kan drive de forskjellige gruppene våre. Vi har også store planer for hvordan Tyrifjorden skal bli i fremtiden. Det ligger muligheter i dette konseptet som vi ikke har i de andre rittene våre. Dette er første året og vi må klare å skape et godt ritt, både for deltagerne og de som skal jobbe med det, slik kan Rye også i fremtiden kan gi et godt tilbud til medlemmene.

Hvis du ønsker å ha med barn på dugnadsjobben så er det mulig! Det kan være gøy å være flere i familien som jobber sammen på drikke og matstasjonen.

Flott hvis du kan sende meg en mail så snart som mulig slik at vi kan få planlagt dugnaden vår ferdig. Vi er allerede litt sent ute så dette haster litt :-)  ..  Har du ønsker om hvilken jobb du skal gjøre eller hva du vil jobbe med så skriv det i mailen. Flott også hvis du har en stor bil. Vi trenger det for å transportere mat, vannkanner, bord, og ev. telt ut til matstasjonene :-)

Tony Farinha

tonyfarinha@hotmail.com

Dugnadsansvarlig for Rye under Tyrifjorden Rundt