Du er her

Spinning vinteren 2014/15

Øystein Bråtens bilde
Forum: 

Høsten er her og det nærmer seg oppstart spinning, etter planen skal vi starte opp mandag 13.oktober, og holde på 10 uker før nyttår, frem til torsdag 19.desember. På nyåret startes det opp igjen mandag 5.januar, og holder på i 12 uker frem til den 27.mars. Det skulle da bli 22 økter for den som kjøper seg en fast plass på en av øktene. For øvrig er det full anledning til å delta på flere av øktene, for de som ønsker det. Det vil også selges klippekort a 10 økter, så kan du droppe innom hvilken som helst økt du måtte ønske og når det måtte passe deg. 

Påmelding vil åpne noe senere i september, nå først er det kun litt informasjon om programmet - som ser slik ut:

MANDAG:

SATS Nydalen kl 19.30 - 21.00

SATS Sjølyst kl 19.30 - 21.00

TIRSDAG:

SATS Nydalen kl 19.30 - 21.00

ONSDAG: 

SATS Nydalen kl 19.30 - 21.00

TORSDAG:

SATS Nasjonalteateret kl 17.30 - 19.00

SATS Nydalen kl 19.30 - 21.00

Nytt i år er at økten ved Nationalteateret er flyttet til torsdag, dette begrunnet med at senteret selv har satt opp egen økt i aktuelle tidsrom. Vi prøver oss også på Sjølyst igjen på mandager. 

Det er noen instruktører som er på plass allerede, men vi tar gjerne imot fler interesserte. Er det noen litt erfarne ryttere som kjenner på lysten til å lede klubbvenner gjennom gode treningsøkter, så ta kontakt med meg for litt mer informasjon oysteinbraaten@yahoo.com

Ha en god høst videre,

Øystein Bråten

Jeg har meldt meg på spinningen med tirsdag som fast dag, men nå har det dukket opp en annen fast trening på tirsdager utover høsten, vil gjerne bytte til mandag eller onsdag. Evt. noen som vil avtale bytte av plass, evt. kjøpe plassen min, så kjøper jeg en ny en annen dag?

C

Shahab Moghadams bilde

Hei,

Er ikke Spinning på mandager flyttet til SATS Sagene? Var der sist og hun som jobbet i resepsjonen nevnte det ...

Free your mind & your legs would follow ...