Du er her

Nå er programmet klart for SK Rye presenterer seg 5. november. Meld deg på i dag!

Anita Bakk Henriksens bilde

Onsdag 5. november inviteres DU til et informasjonsmøte utenom det vanlige. Formålet er at at alle skal bli bedre kjent med de ulike gruppene, og vi håper også at medlemer tar med seg venner og kjente.

Det var under Italiaturen i slutten av august i år at ideen om en felles klubbkveld ble født.  Denne kvelden skal alle gruppene  få tid til å presentere seg for de andre, og på den måten bli bedre kjent.

Adressen er :

Stortingsgaten 28 0161 Oslo

Samme lokale som årsmøtet, Scala i 3 etg i Odd Fellow gården.

Meld deg på ved å sende e-post til leder av Sk Rye, Gunnar A. Gulliksen slik at vi vet hvor mye mat som må bestilles. Kvelden er selvsagt gratis!

gunnar@continentalfrisor.no

HER ER KVELDENS AGENDA:

- Vi ønsker at nye skal bli kjent med Sportsklubben Rye, og at eksisterende medlemer skal bli kjent med hverandre, vi er mange, sier leder Gunnar A. Gulliksen.

- Hvorfor er det viktig for klubben å avholde et slikt arrangement?  

- Helheten (SK Rye) er større en den gruppen du er med i!, sier Gulliksen.

Han håper at denne kvelden blir en øyeåpner for de som deltar, i tillegg til rekrutering og ikke minst at medlemene blir stolte ambassadører for klubben.

- Jeg tror flere får en aha-opplevelse, svært få vet hvor mangesidig klubben er. VI har vært gjennom snart 100 år, noe vi snart skal begynne å presentere,  SK Rye gjennom 100 år, historiegruppen er «ny» men samler inn gammelt stoff!

Hold av 5. november fra 18.00-21.00.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese