Du er her

En flott og lærerik klubbkveld for Rye

Anita Bakk Henriksens bilde

Under onsdagens klubbkveld fikk alle gruppene til Rye sjansen til å presentere seg selv, og det var både nyttig og spennende for de over seksti medlemmene som deltok.

- Tror alle fikk et godt bilde av klubben vår på en oversiktlig og god måte. Vi holdt tiden, et så langt program er krevende, men det gikk greit.Matpausen mitt i programmet var bra, da gikk praten godt, småbord var bra slik at man lett kunne prate sammen, skriver leder av Rye, Gunnar A. Gulliksen dagen etter møte.

Barn og Ungdom åpnet kvelden, og vi fikk høre mye morsomt fra både terreng, og U23 landevei som er en av Ryes satsingsgrupper.

Deretter ble det servert lett tapas og kaffe+kaker før kveldens program gikk videre med løp og ski, og deretter sykkelgruppa som består av de alle fleste gruppene i Rye. Spennende var det å få info om både Enduro og sykkelcross, som fremdeles er små, men voksende grupper med mye fart og moro.

Leder for Triathlon og mulitsportgruppa, Lise Jørstad holdt et nyttig og humoristisk innlegg om gledene ved å være triathlet. Denne voksende idretten har nytteverdig for alle andre grupper som vil trene noe annet enn bare sin egen gren, og kan i tillegg bidra ytterligere til at folk bli kjent på tvers av gruppene.

Avslutningsvis holdt Per Langseth et innelegg om hvordan Ryes historielag jobber hardt for å samle inn stoff til Ryes 100-års jubileum i 2020, et år som blir utrolig moro for klubben.

HER ER ALLE PRESENTASJONENE:

Presentasjon Enduro

Rye Masters og røkla

Triathlon og Multisport

SK Rye Utfor

Barn og Ungdom Terreng

Landevei U23, satsingsgruppen

Sykkelgruppa

Løp- og skigruppa

Sk Rye 100-års jubileum

MATPAUSE: Her koser folk seg med tapas og ikke minst gulrotkake til dessert. Foto: Anita Bakk Henriksen

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese