Du er her

RedBike sykkelritt, 28. februar 2015

Shahab Moghadams bilde
Forum: 

Hei,

Flere på Rye som kan tenke seg å være med på Redbike sykkelritten ? en sykkelritt på rulle og for en god cause :-)

http://www.redbikerace.com/home/

litt om ritten:

Lørdag 28. februar 2015 arrangerer vi RED BIKE Race igjen. Dette er verdens eneste sykkelritt på rulle og det eneste som foregår inne i et fengsel. Du får en unik sykkelopplevelse der du sykler sammen med innsatte fra RED BIKEs sykkelgrupper. Les mer

Red Bike 2015 med SK Rye - bli med da vel!

På vegne av SK Rye har jeg forhandlet frem en liten deal med Red Bike for inntil 20 ryttere i SK Rye som ønsker å delta på rittet. 

Vi vil kunne delta på rittet for kr. 600 per rytter (tilsvarer halv pris) hvis vi melder oss på innen 31.12.

Vi i SK Rye eier selvsagt konkurranseinnstinkt. Vi hadde håpet på å kunne utfordre et annet lag til å sykle mot oss, f.eks IF Frøy!
Derfor håper vi at nettopp du har lyst til å være med på Red Bike sykkelritt på rulle, lørdag den. 28 februar 2015 i Oslo Fengsel for å sykle for en utrolig god sak, i regi av Oslo Røde Kors/Red Bike, samtidig som vi får utfordret IF Frøy og gjort det vi gjør best; nemlig å sykle fort mens vi har det gøy!

Her kan du se en liten videosnutt fra Red Bike! Her finnes annen mediadekning

Påmelding skjer til caroline.vamnes@gmail.com / Caroline Vamnes.
For å delta på Red Bike til halv pris (kr. 600) gjelder førstemann til mølla-prinsippet for de første 20 rytterne. Skulle du bli forhindret i å delta, er det fint hvis du prøver å finne en annen som vil delta istedenfor deg. 

Påmelding må skje innen 26. desember 2014. 

Velkommen!