Du er her

Tirsdagsrunden i Nordmarka

Runar Brocks bilde
Forum: 

I går var det 18 mann som stilte til start i tirsdagsrunden. Flott kveld for en fin tur med trening. Fort viste det seg at de fleste var i superklassen og syklet fort. Etterlyser flere deltakere med litt mer moderat tempo. Jeg mistet gruppa ved Sandemose stasjon og syklet alene det meste av turen. Et par punkteringer ga etterhvert litt selskap til meg. Min tid på runden var 2 timer og 13 min.

Jeg hadde samme opplevelse som deg i fjor og har ikke møtt opp tirsdager siden. 
Konseptet har vel gått fra rolig tirsdagsrunde til tirsdagsrunde, noe som er helt greit, men jeg er ikke rask nok. Jeg reiser på ferie nå, men blir gjerne med på noen ca 2:10-2:15 rundre rett over ferien. 

 

Har tenkt å prøve meg på tirsdagsrunden etter lengre tids opphold, og kommer til å starte kl 1730 fra Brekke de kommende to tirsdagene. Hyggelig om flere som vil sykle rolig blir med! Med start kl 1730 blir det færre som sykler ut samtidig, og så er vi tilbake omtrent samtidig med eller like før "flytoget":-)

Liv Jorunn

Min erfaring er at en gruppe med de som ønsker å kjøre fort drar ut først. Det har blitt supert ritt trening for de som ønsker det og ingen snur seg her tilbake eller venter hvis problemer.. Imidlertid dårlig at dette også har sklidd ut på de gruppene som skal sykle rolig. Syklet selv tilbake etter "målgang" 30.06 for å lete etter en som skulle sykle rolig, men som aldri kom. Fant han til slutt, men også han hadde opplevd at de han syklet med bare hadde  syklet når han punkterte. Som en organisert Rye trening burde de som skal kjøre rolig ha tid til å vente hvis noen punkterer og få med alle tilbake.. I "gamledager" hadde vi faktisk også tid til å bade ved demningen på Store Sandungen, men det er kanskje å dra "rolig langtur" litt langt..

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

For noen år siden var det vanlig at man skulle vinne alle treninger i klubben. Det tok man tak i og hadde klare målsettinger for hva slags trening det skulle være når man var ute. Skulle det være rolig så var det rolig! skulle det være fort så ble det fort! ( Hensyn til andre i marka bør ha stor prioritet)

Tror vår klubb trenger både raske grupper og grupper som kjører rolig også i marka Det er ingen ting som er hyggeligere en at man kan bruke treniger/turer til å snakke sammen, spise sammen og ikke slik at alle treninger er så harde at man sovner i stolen når man kommer hjem FØR man dusjer, da har treningen muligens vært no hard!

Dette finner dere nok ut av når diskusjonen på forumet peker på behovet for både og!

Ha en fin sommer med mange fine turer!

 

Gunnar A. Gulliksen

...eller sovner bare ved tanken på å sykle 55 kilometer i skogen på 1t:40m.....   :-)

Tirsdag 18 og 25 august starter undertegnede "tirsdagsrunden" kl 1730 fra Brekke. Passer fint for de som ikke skal sykle Birken på tre timer, men kanskje sykler rundt fire timer (pluss/minus). Er selv i en rehabiliteringsfase etter skulderskade m., og har erfart at flere er i lignende situasjon og må ta det litt roligere enn de pleier etter ulike alvorlige skader og sykdommer, hvor det tar tid å trene seg opp igjen. Møt gjerne noen minutter før avgang!

Liv Jorunn

Hei

Har lenge ikke hatt ork til å bli med på denne økten da det har gått altfor fort og vært ganske masete.

Hyggelig å høre at flere ønsker roligere tur enn "flytoget" :-))

Skal prøve å få vært med i morra.

Hvordan foregår nedkjøringen fra Bjørnholt til Hammern nå?

Tidligere har det vært rimelig hasardiøs kjøring ned her. Har fått mange kommentarer fra venner å kjente som mener at Rye burde vise seg fra en bedre side.

 

 

Bjørn Hofflund-Nystad

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Bra initiativ å invitere til litt roligere runder 18. og 25.8. Liv Jorun! jeg stiller opp på tirsdag 1730 og blir med på en litt roligere runde.

Hei

Bor i Hakadal så jeg møter dere i bånn av nedkjøringen etter Ørfiske

Bjørn Hofflund-Nystad

Helt i orden Bjørn!

Vi bruker vel ca en time, pluss/minus inn dit. Og bakkene ned til Hammeren blir neppe noe problem, vi satser på å kjøre på en rekke og venter på alle i bunn før siste etappe inn til Brekke igjensmiley

Liv Jorunn

Hei

Takk for turen i går.smiley

Blir med neste tirsdag også.

Bjørn

 

Bjørn Hofflund-Nystad

Bra "rolig tirsdagsrunde" er tilbake.
Jeg forsøker å bli med neste tirsdag. Hvor lang tid brukte dere?​

Tony Farinhas bilde

 

Hvor mange stillte kl1730 på tirsdag med Liv Jorunn ? Er det noen fra Rye kl1800 på Brekke, som tar ansvar for nye syklister både fra egen klubb , og andre som er interessert i være med på tirsdagsrunden ? Det bør også være noen fra Rye som danner baktroppen , og loser de bakerste inn fra runden som ikke er interessert eller klarer å sykle under 2 -2.20 timer, slik at de finner veien rundt i Nordmarka , og får en felles tur med andre syklister ? Bør ikke ikke noen fra terreng gruppen i Rye organisere dette ?

 

 

Det var seks personer på forrige "rehab-runde" kl 1730 og vi hadde en flott tur i passe fart (ca 2t 17min). Vi avtalte å sykle litt roligere i dag grunnet nærstående ritt til helgen, dvs ca. 2t 20min. Det er meldt mye nedbør utover ettermiddagen i dag, så jeg avventer og ser det an om det blir tur ute eller inne for min del...  

Liv Jorunn

Jeg får dessverre ikke vært med i dag uansett da jeg ikke har barnevakt. Sykler en runde selv senere på kvelden.

Men vi fortsetter vel med disse rundene etter birken også.

 

Bjørn Hofflund-Nystad

Det regner jevnt og trutt nå, og mere er det meldt utover ettermiddagen/kvelden, så jeg tar en rolig økt innendørs i dag. Meld gjerne fra her om noen tenker å sykle i dag...

Vi kan gjerne fortsette med turene fremover, tirsdager kl 1730 fra Brekke, men med forbehold om brukbart vær (ikke regnvær).

 

Liv Jorunn