Du er her

Ny tirsdagsrunde alene med alle

Runar Brocks bilde
Forum: 

Ja så var det tirsdag igjen, denne gangen stilte jeg med cyklecross for å se om det kunne hjelpe?

14 mann sto klare til start, klokken 1801 trillet jeg diskre ut, ingen fulgte med...... Denne sykkelen har en viss fordel på asfalt, så jeg kom meg helt til kirkeruinene før hordene kom bak. Først 6 mann og så en liten glippe til 4 mann. I krysset ved kirken forsvant de fort over kulen og jeg trøstet meg med 2 etternølere. Hyggelig med følge, vi slet oss opp bakkene mot Sandermose stasjon. På veien mot snippen ble jeg hengende litt etter og ved Movatn forsvant de to siste. Da var jeg alene igjen, men trøsten er at jeg da kan sykle etter min egen puls. Var postitivt overrasket over sykkelen, hadde tanker om at kroppen ville riste i stykker på de "grove" grusveiene. Satte på bredeste dekkene jeg fikk plass til 42mm foran og 32 mm bak.

Følte at jeg hadde stor fart på flatene, men reduserte litt i utforbakkene etter Varingskollen. Fin tur fikk jeg og klokket inn på 2 timer og 4 min.

Tony Farinhas bilde

 

Jeg har vært med på tirsdagsrunden noen år, og har alltid plassert meg i gruppe 3, og etterhvert i siste gruppen 4, som har vært meg !  Tirsdagsrunden er meget bra for både raske syklister, og folk som har lyst på egen bra runde med andre folk i en større gruppe på grus.  Men grunnet skade og lite sykling i år, så blir det ikke noe tirsdagsrunde i år. Det jeg savner er at det er en person fra Rye, som tar hånd om nye folk på tirsdagsrunden med et velkommen til oss, inkludert legger seg bakerst på hele runden, slik at de bakerste også har noen å sykle med ! De raskeste klarer seg bra, og slipper de teten, så er det jo bare å sakke farten til andre folk tar dem igjen. Jeg har flere ganger tatt igjen folk etterhvert og kjørt mitt eget tempo, men det hadde vært greit at Rye kunne tatt litt mer imot nye syklister fra egen klubb og andre interesserte på tirsdagsrunden bedre enn idag.  Da hadde flere muligens kommet igjen noen flere tirsdager fremover...