Du er her

Rye XP: velkommen til sesong 2016!

Anders Åsbergs bilde

For dere som ikke var på informasjonsmøte 9/9 har vi lagt ut PRESENTASJONEN.

Påmelding til “The Double” er innbetaling av egenandelen på 3.500,- til XP:s konto 9001.15.35630.

For at vi skal ha tilgang til nødvendig kontaktinformasjon på alle rytterne må dere også fylle ut dette SKJEMAET

Handlekveld hos Stian Sport onsdag 16/9: Her får vi XP-rabbatt hvis vi oppgir koden ”RYE2016EXP”. Men for at den ikke skal bli avvist må dere stå oppført i Nydalenskjemaet (se over) senest i løpet av tirsdagen 15/9.

STAPS har satt opp en Google Docs fil for påmelding til de ulike treningstilbudene (de ønsker påmelding før 20. september). Oppdatert PRESENTASJON er også lagt ut!

Når det gjelder hjertestudien kan dere sende mail direkte til Øyving Lie (oyvind.haugen.lie@rr-research.no).

 

Dette kommer til å bli en fantastisk sesong!

Anders Åsbergs bilde

Da er alle nødvendige data inkludert i innlegget :)

Svein Joar Horves bilde

Godt å se så mange ungfoler som kommer inn og tar over for de eldste som snart går over til rullator! Ser det er flere modeller på markedet med både karbonramme og høyprofil.

Hei Svein Joar.  

Her tar du nok feil.  

Det er en stor fordel å være over 50 da inkontinens elimenerer behovet for tissestopp

 

Stein Bjerkeset 2s bilde

Hyggelig å lese at dere setter stor  pris på ungdommen som kommer til  dere på XP. Disse nye ungdommene kommer fra oss i Rye 15. Der har de gått en god  skole, lagt ned et fantastisk stykke arbeide, og er nå klare for å ta den fantastiske utfordingen med å etablere seg i XP. Ta godt vare på de :-) For 2017-sesongen kommer det helt sikkert enda en gjeng Rye 15-ryttere opp til dere. Rye 15 skal jo være et rekrutteringslag til dere i XP.

Ellers kan jeg nevne at Rye 15 sitt førstelag (vi stiller med to lag  i DSSP 2016) har veldig sterke DSSP-ambisjoner for neste år. Sluttid under 14.30. Kanskje det blir dobbelseier til Rye i DSSP 2016 :-)

Stein B