Du er her

Rye17 - Enebakk Rundt

Josef Alfons Nolls bilde

Enebakk Rundt er ikke et ritt, det er fortvilelse, frustrasjon og forbannelse.  Velkommen til Rye 17, som starter 1.mai 2016 kl 08:15, sist i Rye Pulje 2. Vi møtes godt oppvarmet kl 08:05 i slusen. De som har meldt seg opp i en annen gruppe, kan bare komme inn i slusen sammen med oss.

Vi sykler rolig, men kontrollert opp den første bakken (max 250 W). Deretter begynner vi med en rulle med 14 ryttere. Alle andre starter i halen. Dagens økt (24May2016) viste hvor vi har potentialet til å bli bedre. Vi kjørte alt for hart i bakkene (se på mine Wattmålinger), og hadde ikke nok trøkk på flatene. 

Vi traff 2-3 hull i dag. Dermed, hold avstand til alle hull, minst 1 m. Rytteren til venstre framme har ansvaret for å lede hele feltet sikkert gjennom dårlige veistrekninger.

Fortvilelse, frustrasjon og forbannelse er kjennetegn til Enebakk Rundt. Det er årets første ritt, og det kjøres meget tøft. Vi skal sørge for at alle med opp de første bakkene. Men deretter venter vi ikke på noen (unntatt ved ulykke). Blir du kjørt av eller får en punktering, må du selv fikse det og komme deg i mål/hjem.  - I bunnen av Nordstrand bakken samler vi alle som er med, og kjører derifra samlet inn i mål. Etter Enebakk Rundt begynner vi med "ordentlig lagkjøring".

Vel møt på bakketrening på tirs 26Apr (Grefsenkollen), tors 28Apr (Oslo Kristne), og så på søndag til Enebakk Rundt.
Josef (på veiene av seniorer).

PS: Linken til dagens sesjon (lap 2) (takk til bildene fra Tore): 2:54:08 timer, 84.4 km, snittfart 29.2 km/t - 169 W gjennomsnitt, med opp til 440 W i noen bakker.  Sjekk gjerne for å se hvorfor vi må roe ned i bakkene og sette opp farten på sletta. 

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese