Du er her

Enebakk Rundt

Josef Alfons Nolls bilde

Rye17 - Enebakk Rundt

Enebakk Rundt er ikke et ritt, det er fortvilelse, frustrasjon og forbannelse.  Velkommen til Rye 17, som starter 1.mai 2016 kl 08:15, sist i Rye Pulje 2. Vi møtes godt oppvarmet kl 08:05 i slusen. De som har meldt seg opp i en annen gruppe, kan bare komme inn i slusen sammen med oss.

Josef Alfons Nolls bilde

Rye17: Fram til oppstart 5Apr2016

Vi starter fellestrening i Rye17 på tirsdag 5Apr2016. Sykkel sammen med Rye før det, og meldt deg på til våre renn Enebakk Rundt (ER), Randsfjorden Rundt (RR) og Tyrifjorden Rundt (TR). Og så klart Trondheim - Oslo :-)

Sten Enggravs bilde

Enebakk Rundt, siste frist for påmelding i Rye puljene.

Enebakk rundt er snart fulltegnet, og Rye puljene er også snart fulle, men det er fortsatt mulighet dersom våre puljer er fulle.

Meld deg da bare på i en av de to siste startpuljene, og så stiller du bare i ønsket startpulje på rittdagen, du trenger ikke informere arrangøren om dette, ID brikken for tidtaking holder orden på dette.

 

NB! ryttere som ikke er medlem i Rye eller ikke stiller i Rye trøye vil bli tatt ut av våre puljer på startstreken, og må starte i en annen pulje tildelt av arrangøren.

Bjørn Saksbergs bilde

Enebakk rundt 2010

Påmelding til enebakk rundt starter 3.februar. Taket i år er satt til 1600 deltakere, så først til mølla osv… http://www.ikhero.com/ . Rye XP har start kl. 09.00.

Bjørn Saksbergs bilde

Bilder Enebakk rundt

Bildene er tatt av Tor Amundsen.

Sten Enggravs bilde

Enebakk Rundt 1. mai 2009

Nok en gang hadde IK Hero lagt til rette for et flott arrangement denne første dagen i mai. De fikk imidlertid god drahjelp av solen, som bidro til at dette ble en fin dag for alle de fremmøtte.
Enebakk Rundt er for mange årets første konkurranse, og for oss i Rye er dette det første rittet i satsningen mot Styrkeprøven. Løypa er i utgangspunktet en relativt flat rundløype, men med stor utgangshastighet og lett kupert terreng den første mila, kan det være vanskelig å få hele laget samlet rundt.