Du er her

Dugnad Oslo Triatlon 2016

Jonas Sundets bilde

Lørdag 13. august skal SK Rye arrangere Oslo Triatlon for 34. gang. 

Med over 1500 påmeldte deltagere, et solid og kyndig team i organisasjongruppa, engasjerte sponsorer og en lang og grundig planleggingsfase ligger det aller meste til rette for å nå våre ambisjoner om lage tidenes Oslo Triatlon!

MEN vi klarer det ikke alene og er avhengig av hjelp fra alle som stiller som funksjonærer og håper at nettopp du har lyst til å være med å skape triatlonfest på Sognsvann. 

Vi trenger frivillige med ulike erfaringer fra tidligere arrangementer, men også deg som aldri har vært frivillig under et arrangement før. Det viktigste er at du er villig til å gjøre en innsats! Arrangementet er svært viktig for klubben og gir gode bidrag til alle undergrupper. Alle frivillige får mat og drikke, funksjonærtrøye fra Craft og en goodie-bag. 

Meld deg på i påmeldingen over og velg den oppgaven du aller helst ønsker, si gjerne ifra dersom du har spesielle ferdigheter/kompetanse e.l. Ønsker du å gjøre endringer i din påmelding kan du logge deg på igjen/eller klikke på lenken du får i bekreftelsesmailen på et senere tidspunkt. 

Vi tilstreber at alle skal få gjøre akkurat det de ønsker, men vil prioritere de som er tidlig ute.

TAKK! smiley

I tillegg til funksjonærer på selve arrangementet søker vi også engasjerte Rye-medlemmer, eller andre engasjerte personer, som kan lede noen av de sentrale oppgavene i organisasjonen til Oslo Triatlon 2016 og aktivt ta del i planleggingen av arrangementet sammen med resten av en flott gjeng. Et slikt verv kan for de med dugnadsplikt gi fritak fra annen dugnadsdeltagelse.

VI SØKER:

Sikkerhetssjef 
Er stevneleders høyre hånd og fungerer som assisterende stevneleder. Har ansvar for sikkerhet og er involvert underplanleggingen av arrangementet og sørger for at alt går som planlagt på selve dagen. 

- Leder skiftesonen
Skiftesonen er et myldrende og hektisk del av et triatlon og mye som skjer hele dagen, perfekt for deg som liker action og holder hodet kaldt. Ansvaret vil være lede et lag av frivillige og sørge for organisering av oppgavene innen skiftesonen.

- Leder for funksjonærer
Et arrangement at Oslo Triatlons størrelse krever mange funksjonærer, er du en som har gode lederkunnskaper og oversikt, er dette en oppgave for deg.  

- Leder barnetri-aktivitet  
Har du trenererfaring fra barn- og ungdom og ønsker å gi neste generasjon triatleter et gøy møte med sporten? Du har ansvar for planlegging og gjennomføring av vår triatlon aktivitet for barn mellom 6-12 år. Trenere lønnes etter Ryes trenersatser. Varighet ca. 1-2t + planlegging

-I tillegg søker vi kreative bidragsytere til vår nye og flotte nettside og sosiale medier side slik at vi kan skape mer engasjement rundt arrangementet. Morsom og givende oppgave som anbefales aktive personer som liker å ta del i aktiviteter og gjenomkjøringer vi gjør i forkant av arrangementert. 

Man trenger ikke brenne for triatlon eller ha utdypende kunnskaper for å ta på seg en av disse oppgavene og nødvendig opplæring vil bli gitt. En perfekt mulighet for deg som er nysgjerrig på triatlon og/eller ønsker erfaring innen prosjektledelse/organisering av idrettsstevner. Har du spørsmål om, eller ønsker å påta deg et av disse vervene?

Ta kontakt med stevneleder, Jonas Sundet, snarest på stevneleder@oslotri.com (link sender e-mail).

Vi ser frem til å høre fra deg!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Jonas Sundets bilde

Takk til alle som har meldt seg på så langt. Setter veldig stor pris på om dere kan dele denne internt i gruppene på FaceBook og andre fora dere måtte bruke.  Tusen takk!