Du er her

Spinning vinteren 2016/17

Per Christian Dæhlins bilde

Rye har leid spinningsalen på Sats til disse øktene. Vi stiller også med egne instruktører. Det er derfor ikke nødvendig å være medlem i Sats for å delta på klubbens økter. Det er heller ikke noe krav om medlemsskap i SK Rye.

Alle Ryes spinningøkter vil følge klubbens treningsopplegg.

Her er årets spinningmeny:

Mandag (spinningen mandag er fullbooket)
19.30-21.00 Sats Nydalen – 1,5 time – 32 sykler
Instruktør: Caroline Vamnes

Tirsdag
19.30-21.00 Sats Linderud – 1,5 time – 37 sykler
Instruktør: Frank Thommesen

Onsdag
19.30-21.00 Sats Nydalen – 1,5 time – 32 sykler
Instruktør: Jo Stenvik

Spinningen starter i uke 42 – onsdag 19. oktober i Nydalen. Mandag og tirsdagsspinningen starter i uke 43. Spinningen varer til slutten av mars 2017. Det er et opphold rundt jul, så totalt er det 22 eller 23 uker med spinning.

For kr 1000 kan du spinne så mye du vil, men du får bare fast plass en dag i uken. De andre spinningen du vil delta på er det bare å møte opp på dropinn. Det er normalt ledig sykkel – og det ser du på listen 10 minutter før spinningen starter. Vil du ha fast plass mer enn en gang så må du betale kr 1000 for hver faste plass du vil ha.

Eventuell kansellering
Vi må ta et ørlite forbehold om at vi kan være at vi vil bli nødt til å avlyse spinningøker med for dårlig oppslutning. Beste forsikring om at det ikke vil skje er derfor at du melder deg på den eller de øktene du ønsker å delta på så snart som mulig. Ev. kansellering av en økt vil skje før oppstart og alle som er påmeldt vil bli kontaktet. Da vi i år bare legger opp til tre økter så er det liten sjanse for kansellering.

Oppmøte
Du må møte senest 5 min før timen begynner og skrive deg inn på skjema som ligger i resepsjonen i senteret. Kommer du for sent så mister du din faste plass og plassen er fri for dropin.

Drop-inn
Vi har åpnet alle spinningene for drop-inn for alle som har betalt for en fast plass. Har du en fast plass så koster ikke drop-inn noe ekstra.

Ønser du å delta på dropinn så ser du 5 min før spinningen starter om det er ledige plasser på listen i resepsjonen. Alle med fast plass skal ha skrevet seg inn senest 5 min før timen starter. Er det ledig plasser så er det førstemann til mølla – også om vedkommende som hadde fast plass kommer for sent. Han/hun må da sjekke listen som alle andre som skal på dropin.

(Foto: Glenn Arvesen)

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese