Du er her

Nå kan du søke om å bli satsningsrytter 2017

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Torjus Bern Hansen - satsningsrytter i Rye (arkivfoto).

Satsningsrytter 2017- SØKNADSFRIST fredag 9. desember
(Søknadsskjema ligger her.)

Vi i Rye har som mål å gi et tilbud til alle, enten du ønsker å sykle fordi det er gøy og sosialt, eller om du ønsker å satse, sykle Norgescupritt og er motivert for ekstra innsats. I denne forbindelse har du nå mulighet til å søke som satsningsrytter.
Det er ingen forskjell på trening eller felleskapet om man er satsningsrytter eller ikke, alle trener sammen. Forskjellen er at de i satsningsgruppen vil få tettere oppfølging av trenere og litt ekstra støtte fra klubben til å delta på ritt og samlinger.

Satsingsgruppe

For yngre ryttere som vil satse for å bli best mulig, samt eldre ryttere i gruppen som ønsker å sykle fort og bidrar til gruppen med deltakelse både på treninger og sosialt.

Antall: Justeres etter søkernes kvalifikasjoner og total størrelse på landeveisgruppen.

Krav: Ryttere bør ha deltatt i de fleste NC/rankingritt året før (sykdom er gyldig grunn til å ikke ha deltatt) og deltatt på de aller fleste fellestreninger. Ryttere må vise ambisjoner om å forbedre seg og de krav det medfører. I tillegg vektlegges resultater hvis det er mange søkende. Det er en fordel om rytteren har sykkel som hovedidrett, men vi oppfordrer til allsidighet for ryttere som er 15 og 16 år. Ryttere med meget gode resultater i sykling som er over 16 år, men ikke har sykling som hovedidrett kan også bli satsingsryttere så lenge kravene overholdes.

Breddegruppe

Gruppen skal være en plass for alle. Alle må ikke satse og sykle konkurranser. Ryttere i breddegruppen forholder seg fritt til å delta på de treninger og sosiale aktiviteter de vil. Deltagelse i ritt er valgfritt, men det er hyggelig å se deg på ritt i nærområdet og i hvert fall på klubbmesterskap, men dette bestemmer du selv.

Krav: Det stilles ingen krav til breddegruppen. Alle oppfordres til å være med uavhengig av ambisjoner. Her er gjelder det å ha det gøy på sykkel sammen med jevnaldrene som liker det samme som deg.

Vi i Rye ønsker å legge til rette for gode sykkelopplevelser!


Her finner du søknadsskjema.

 

Les mer om noen av satsningsrytterne 2016 her:

William Støkken (terreng) og Halvor Tandrevold (landevei)

Anna Littorin Sandbu (terreng) og Simen Kneppe (landevei)

Simen Smestad og Torjus Bern Hansen

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen