Du er her

Julehilsen fra styreleder

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Julen står for døren. Vi i Rye kan se tilbake på et flott år, og vi har tatt en førjulsprat med vår dyktige styreleder Gunnar A. Gulliksen.

Når du ser tilbake på klubben i 2016, hva gleder du deg mest over i året som har gått?
- Det som gleder meg er alle de motiverte medarbeidere vi har i klubben. Frivilligheten er synlig, og det er det som driver klubben fremover.

Hvilke resultater gleder deg mest?
- Det er at de som er sist på resultatlistene, de som ikke synes så godt har fått mer spalteplass på vår hjemmeside, og det vet jeg at det blir mer av i 2017. Klubben har topper, det er veldig flott, men alle de som utgjør bredden, de som trener for å gjøre noe med sin egen helse, er de vi trenger flere av som medlemmer.

Vil det si at topper ikke er viktig for klubben?
- Det er ikke det jeg mener, alle de flotte pallplasseringene og norgesmesterne som vi har i klubben er blant annet et resultat av mange engasjerte trenere, og det er det vi jobber for hver dag hele året. Det er flott, og det gleder vi oss virkelig over. Men det er viktig for oss at vi skal ha et treningsfelleskap som skaper en arena for «folk flest» som ønsker å komme igang med å trene, og ikke nødvendigvis bli enere i sin idrett.

Hva er målet for 2017?
- Vi ønsker oss flere medlemmer, vi vil spre vårt treningsfelleskap til så mange som mulig, og få et sosialt og godt treningsmiljø for flere jenter og damer. Vi ønsker også at barn og ungdomsgruppa fortsetter å vokse, en sterkt barn- og ungdomsavdeling er grunnmuren i en klubb.

Hva er dine ønsker for julen og nyttåret?
- At vi har omtanke for vår neste, gir omtanke til de som har mistet noen i året som ebber ut, og at vi tør å ta den telefonen som kan oppmuntre noen. Ellers ser jeg frem til å ha tid med familien og komme igang med å sykle til jobben igjen etter jul. Jeg vil samtidig ønske alle våre medlemmer, og kommende medlemmer, en flott jul og et spennende nytt år.

Og det skriver vi under på, på vegne av hele styret ønsker vi alle våre medlemmer en flott jul og et spennende nytt år!

(Bildet er lånt herfra.)
 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen