Du er her

Bli med på kick-off!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 3 under Enebakk rundt. Foto: Ola Morken

Rye 3 arrangerer trenings-kickoff for gamle og nye medlemmer søndag 26. mars.

Er du ny i Rye, eller nysgjerrig på landeveissykling? Vil du hilse på noen før du møter opp på utendørstrening, eller vil du ha en gjennomgang av hvordan du sykler rulle? Meld deg på, og møt opp på Avancia på Skedsmokorset kl 11.

Det har tidligere vært litt vanskelig å vite hvem som er med på Rye3. Nytt av året er at vi ønsker å bli et litt tydeligere lag. Vi er opptatt av at både gamle og nye syklister skal føle seg velkommen. Som et ledd i dette vil vi i år arrangere en kickoff-trening søndag 26. mars kl 11.00-15.00.

Først møtes vi i møterommet på Avancia og snakker om vårens planer, blir kjent og snakker om sykling og sikkerhet, før vi skifter og har en 2 timers spinningøkt med Tina Vetteren.

Tanken bak dette er at vi skal bli litt bedre kjent med hverandre, det er jo ikke alltid man rekker å snakke så mye sammen på trening, spesielt ikke når man kjører rulle. Et annet viktig poeng er at vi ønsker at nye ryttere, som ikke har syklet på lag tidligere, skal få en anledning til å hilse på oss, før vi setter i gang på landeveien. Terskelen for å møte opp på en spinningtime er litt lavere enn å møte opp i Hvervenbukta, og det er kanskje enklere å møte opp på trening ute når man har hilst på noen på forhånd.

Vi vil veldig gjerne at syklister som er usikre på om de ønsker å være med på laget, eller bare litt nysgjerrige, også kommer på spinning-kickoff dagen.

Vi er veldig opptatt av sikkerhet, så vi kommer også til å gjennomgå hvordan man kjører rulle.

Meld deg på her.

Vil du vite mer om Rye 3 kan du lese her.

Treningsplanen til Rye 3 finner du i kalenderen her på nettsiden, og nedlastbar her.

Les mer om hvordan du kan finne veien til Avancia treningssenter her.

Og du må gjerne bli med på spinningøkten selv om du ikke har tenkt å sykle med Rye 3, men bare vil ha en litt sosial søndags-økt.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Jeanette Storlis bilde

Hei! Hvilken sykkelgruppe bør jeg trene med når jeg skal delta på triathlon, og muligens noen lengre ritt? Kan man velge den man vil?

Mvh
Jeanette Storli

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Hei, jeg vil absolutt anbefale deg å bli med på Rye 3s kickoff på søndag.

Før du blir med på trening må du vite litt om det å sykle sammen som et lag, og at farten til laget passer for deg (og omvendt), dette vil det bli en gjennomgang av på søndag.

Jeg kopierer inn Per Christians svar til kommentaren her: https://sportsklubbenrye.no/node/28659

"Velkommen til Rye. Mye av landeveistreningen vår foregår i grupper som har som mål å sykle Trondheim-Oslo eller Lillehammer-Oslo. Gruppene er ikke lukket i den forstand at du må delta i disse rittene for å være med på trening. Lagens er delt inn etter forventet resultat slik at Trondheimslagene har navn som indikerer forventet sluttid, mens Lillehammerlagen bare har navn etter i hvilken rekkefølge man de regner med å komme i mål. I praksis kjører de raskeste lagene med en fart på over 40 km/t mens de roligere ligger litt rundt eller under 30 km/t.

Utetreningen i Rye starter i slutten av mars/begynnelsen av april. Du finner informasjon om denne i treningskalenderen vår: https://sportsklubbenrye.no/calendar-node-field-dato/month, på FB eller dette forumet. Jeg ser det er dårlig med info i kalenderen forløpig, men det kommer. Det kan også være greit å sende en mail til gruppeleder eller kapteinen på gruppen før du møter på trening. Med den farten du planlegger å holde kan det være greit å trene sammen med Rye 3, som er et Lillehammer-lag eller Rye 19 som er et Trondheimslag. Hanne Eldby (hanne.eldby @ agrianalyse.no) er kaptein på Rye 19 og  for å komme i kontakt med Rye 19 eller marit.krohn@gmail.com (link sends e-mail) for å komme i kontakt med Rye 3.

Etter påske vil vi også starte en "lær å sykle sammen med andre" gruppe, hvor formålet er at folk som ikke er vant til å sykle sammen med andre skal kunne lære dette. Generell opplæring om å sykle sammen med andre vil man også få i treningsgruppene. Det kommer mer info om dette opplegget på sidene våre.

Det er også en gruppen som sykler en rolig treningstur hver søndag fra parkeringsplassen ved Hvervenbukten til Son og tilbake. Info om disse turene finner du på samme steder som nevnt ovenfor. Det er Gunnar Gulliksen som leder disse turene.

Håper du finner en gruppe som passer for deg."