Du er her

Årsmøtet 2017

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Leder Gunnar A. Gulliksen ønsker nye leder i løp- og skigruppen, Martin Henrik Andresen velkommen i styret. Foto: Inger H. Woxholtt

Årsmøtet i Sportsklubben Rye ble avholdt torsdag 23. mars 2017 i Odd Fellows lokaler i Stortingsgaten 28.

49 stemmeberettigede medlemmer møtte opp. Den formelle delen av årsmøtet (som blir beskrevet i protokollen) forløp uten innvendinger, og alle valgkomiteens innstillinger ble vedtatt ved akklamasjon. (Protokollen er tilgjengelig her for klubbens medlemmer, du må være innlogget for lese.)

Vi ønsker de nye medlemmene i styret velkommen, og vil presentere dem etterhvert her på hjemmesiden. En oversikt over styret slik det ser ut i dag finner du her.

Det ble delt ut diplom og nål til to medlemmer, Ingunn Berteig og Tor Amundsen som begge har vært medlemmer i SK Rye i 25 år.

Deretter ble styremedlemmene som går ut av styret, Lise Jørstad, Tord Bern Hansen og Ottar Henanger takket av med blomster. Vegard Henriksen fikk også et gavekort, etter ti år med styreverv i SK Rye.

SK Ryes ungdomsstipend 2016 ble tildelt Ole-Herman Bergby for utmerkede resultater innen utforsykling, mer om det kan du lese her.


Ole-Herman Bergby og Gunnar A. Gulliksen

Vinneren av Esben Kardels vandepokal ble tildelt Tord Bern Hansen, til stor applaus fra salen.

I innstillingen står det:
"Vinneren av Esbens vandrepokal 2016 har vært medlem i SK Rye i snart tyve år. I en stor del av disse årene har han lagt ned et omfattende arbeide for fellesskapet, spesielt i barne- og ungdomsgruppen. Han har tatt initiativer til en rekke vellykkede aktiviteter, nedlagt et imponerende arbeid i BUs styre som styremedlem gjennom flere år, og som leder i 2015 og 2016. I tillegg til disse omfattende administrative oppgavene, har han ledet arbeidet med å utvikle områdene ved Langsetløkka til et førsteklasses terrengsykkelanlegg og medvirket til å etablere et tredagers etapperitt, Rye Terrengsykkelfestival. Utenfor klubben har han også engasjert seg i utviklingen av terrengsykling gjennom grenutvalget i NCF og på regionsnivå. SK Rye og spesielt BU er svært takknemlig for hans innsats så langt, en innsats som vi vet ikke slutter ved denne anerkjennelsen.

Det er med stor glede vi tildeler Esbens vandrepokal for 2016 til Tord Bern Hansen.
Vi ønsker Tord lykke til videre!"


Tord Bern Hansen mottok Esben Kardels vandrepokal til stor applaus.


Foto: Inger H. Woxholtt

 

 

Etter årsmøtet og litt mat, holdt friluftsentusiast, syklist og forfatter Mikkel Soya Bølstad foredrag om sykkelen som redskap for turer overalt.
Han viste bilder og fortalte om da han syklet Femundsløpet noen dager etter hundekjørerne, og gikk gjennom isen tre ganger. Om da han syklet Norges fem høyeste beliggende veier (alle med større høydeforskjell den den legendariske klatreeetappen Alpe d'Huez), fra Geiranger til Røros, det vil si 504 kilometer og 12 383 høydemeter på fire dager, og la igjen soveposen hjemme for å spare vekt. Og om hvordan pakke en sykkel på best mulig måte.


Bilde fra boka, foto: Mikkel Soya Bølstad


Mikkel Soya Bølstad, foto: Inger H. Woxholtt

Vil du lese mer om da Mikkel undersøkte om det går an å sykle et hundeløp, om da han dro på topptur med sykkel, om da han syklet Norge på tvers med barna eller alle konkrete tips og lister?
Det er ikke for sent å kjøpe boken, her er er link til forlagets nettbutikk (og frakten er gratis!) og her er link til hjemmesiden til Mikkel.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen