Du er her

Tren med oss

Oppslag i Aftenposten: "En av fire dør av for lite trening."

I Sportsklubben Rye mener det er viktig å trene uansett om Aftenposten har rett i dette eller ikke. I Rye trener vi variert, men felles for oss er at vi trener sykkel, ski, løping eller triatlon. Det kan du også gjøre. Sammen med oss.

Disse sidene er lagd for deg som er interessert i sykling. Og spesielt for deg som har lyst til å bli med oss på Styrkeprøven, og som ønsker å få vite litt mer om hva vi driver med.

Sportsklubben Rye har et treningstilbud til deg og vi vil gjerne ha deg med. Vi mener vi er en av de beste klubbene i Norge du kan trene med hvis du har som mål å sykle Styrkeprøven.

Mål er viktige. Ikke minst treningsmålene. Det er de som får deg ut døra selv om det ikke er strålende solskinn og nærmere 30 grader ute. Det er treningsmålene og fellesskapet i en treningsgruppe som gjør at du presser deg selv. Vi som har lagd disse sidene vet ikke om noe bedre treningsmål enn Styrkeprøven. Vi har syklet. Vi skal sykle igjen. Du kan også bli med. Og vi vil gjerne ha med deg.
 
Ritt nr 1
Styrkeprøven er et av Norges mest kjente ritt. Som Kurt Asle Arvesen sa til Aftenposten i 2006: I Norge er det bare to ritt som teller: Tour de France og Trondheim-Oslo. Mange i Rye vil være tilbøyelige til å være enige i dette, men vi inkluderer gjerne også rittet Lillehammer-Oslo og kaller det heller for Styrkeprøven. Kurt Asle Arvesen har for øvrig også syklet den klassiske distansen i Styrkeprøven (Trondheim-Oslo) for noen år siden. Han fullførte på respektable 19 timer.
 
Å fullføre
Nettopp dette med å fullføre er viktig. Ikke fordi man på død og liv alltid skal fullføre. Noen ganger kan det være greit å stå av halvveis. Men mange tror alle i Rye mener det alltid skal sykles så raskt som mulig. Det stemmer ikke. I Rye har vi plass til alle, og for mange er de litt "roligere" lagene viktigere enn de raskeste. Ikke minst for de av våre medlemmer som ikke har noe større mål enn å fullføre rittet. Noen gjør det bare en gang. Noen gang på gang på gang. Uansett hvilken av disse gruppene du tilhører så er du velkommen til å trene og sykle med oss.
 
Les mer om trening på landeveien og Rye
Vi har laget flere sider for å fortelle deg om aktiviten på landeveissiden i Rye. Les mer om følgende emner:

Gruppene i Rye - vi har grupper på alle nivåer i Styrkeprøven, les mer om gruppene i Rye her!

Hvorfor sykler vi i grupper? Les mer om lagkjøring og at det er helt avgjørende for å sykle fort her!

Treningsopplegget til Rye er variert. Les mer om vårt treningsopplegg her!

Når er sykkelsesongen? Og hvilke ritt satser alle gruppene i Rye på? Les mer om sykkelsesongen og satsningsrittene her!

Alle gruppene i Rye er opptatt av sykkel og utstyr. Les mer om hvilket utstyr du trenger her!

Dårlig vedlikehold kan ødelegge mye både for deg og gruppen. Les mer om sykkel og vedlikehold her!

Litt veiledning i kosthold og mat/drikke under trening og ritt er også nødvendig. Ler mer om konkurranse i fettforbrenning her!
 

Gruppe: 
Landeveissykkel
Tren med oss
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese